Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı günler öncesinden belli oldu. Hafta içinde Gamze Göktürk diskalifiye olup evden gönderilmişti. 4 Aralık eleme gecesinde ise Kısmetse Olur'dan elenen isim gelinler evinden çıktı. Peki yerine yeni gelen Sibel Akbulut kimdir?

Kısmetse Olur yapım ekibi reytingleri yükseltmek için her yola başvururken bu hafta eski yarışmacılardan Melis Buse Betkayan'ı da eve geri döndürdü. Birinci sezonun aynısına dönen Kısmetse Olur yapılan bu hamleler sebebiyle daha da gözden düşerken diskalifiye heyecanı da çok işe yaramadı.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

4 Aralık Kısmetse Olur eleme gecesinde haftanın birincileri erkekler evinden Semih kızlar evinden Hazal oldu. Kısmetse Olur'da yapılan oylama sonucu elenen isim gelinler evinden çıktı. Kısmetse Olur evine veda eden Nazlı Ceylan isimli gelin adayı oldu.

NAZLI CEYLAN KİMDİR?

Kasım ayında Serap'ın elenmesinin ardından Kısmetse Olur evine giren Nazlı Ceylan, 3 damat adayından hoşlandığını söylemişti. Bu damat adayları ise Semih, Aykut ve Gökhan'dı. Nazlı Ceylan bir aylık sürede kimse ile flört edemedi. 

Ana okulu öğretmenliğinde okuyan Nazlı Ceylan, Bakırköy'de oturuyor. Aslen Trabzon Of'lu olan Nazlı Ceylan anne tarafından ise Türkmen...



İŞTE BENİM STİLİM YENİ GELEN SİBEL AKBULUT KİMDİR?

İşte Benim Stilim'de Nazlı Ceylan elendikten sonra yerine yeni gelen gelin adayı Sibel Akbulut oldu. Sibel Akbulut damat adaylarından Gökhan Sara'ya talip olacak.Bu hafta Gökhan Sara aşk yaşadığı Rabia Karaca'dan ayrılmıştı. Haliyle Gökhan yeni gelen talibi Sibel Akbulut ile ilgilenebilir.

Kısmetse Olur Sibel Akbulut kimdir instagramı olay!
Hafta içinde diskalifiye edilen Gamze Göktürk'ün yerine Melis Buse Betkayan eve sokulmuştu.