Caner Erkin, oğlu Çınar’ın velayetini almak için Asena Atalay’a dava açtı. Erkin, Asena'yla evliyken itiraf edemediklerini dilekçesinde şok iddialarla dile getirdi.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne eski eşinin kulüplerde çekilmiş fotoğraflarını delil olarak sunan Erkin, dilekçesinde şu ifadelere verdi: 

- Asena hamilelik döneminde zayıflama hapları kullanarak çocuğun sağlığını hiçe sayıyordu. Gece kulübü çıkışlarında sarhoşluk hallerinde görüntülendi. 

- Oğluyla geçirmesi gereken zamanını sevgilileriyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde, gece kulüplerinde, birtakım özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmektedir.  

- Asena sabahları erken kalkıp çocuğu okula hazırlamamaktadır. Oğlumuza fast food tarzı yiyeceklerle sağlıksız beslemektedir. Oğlum zamanını bakıcısıyla geçiriyor. 

- Geceleri ağlayan bebeğini emzirmek için bile yatağından kalkmamıştır. Geceleri uyanıp biberonla bebeği beslemek zorunda kalıyordum. 

- Asena evliyken yaptığı aldatmalar herkes tarafından bilinmektedir. Boşanma sonrası da ahlaka aykırı yaşam şeklini devam ettirmiştir. 

- Sevgilisinden dayak yediği, bu dayak yüzünden burnunun kırıldığı bilinen bir olaydır. Asena'nın burnunu kıran erkek arkadaşı müşterek çocukla tatildeyken çocuğun otel odasının kapısını yumruklamış, küfürler etmiştir. Bu olaya çocuk şahit olmuştur. 

- Yine 6 yaşında bir çocuk annesinin ‘direk buldum mu dayanamam notu’ ile herkese açık internet sitesinde yayımladığı direk dansı fotoğrafları artık pornografi sınırlarını zorlamaktadır.  (Akşam- Neslihan Keskin)