Tiyatro & Tiyatro dergisinin düzenlediği 2011 Tiyatro ödülleri önceki akşam yenilenen Muhsin Ertuğrul sahnesinde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Yetkin Dikinciler, Levent Üzümcü, Öykü Karayel, Salih Kalyoncu, Genco Erkal ve daha bir çok değerli tiyatrocu törene katıldı.

"ROLLERLE OYNANIYOR"

Gecenin bir diğer ismi Yetkin Dikinciler, son dönemde gerçekleşen reyting olayları ile ilgili "Ben reytingle değil rollerle oynandığını düşünüyorum. Onu da biz yapıyoruz zaten. 5 tane denekle olcak iş değil bu" dedi.

"KURTLAR VADİSİ'Nİ SEVMİYORUM"

Oyuncu ve işadamı Nedim Saban rejimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özel yiyecekleri sınıflandırarak kilo verdiğini söyleyem Saban "3 yılda 50 kilo verdim" dedi.

Saban sözlerine "Tiyatro oyuncularının tiyatro yapmasını istiyorum aksi halde kendi mesleklerine ihanet etmiş oluyorlar. Dizilerden vakit bulup biraz tiyatroda oynasınlar, dizide herkes oyunculuk yapıyor" diyerek devam etti.

Saban "Kıvanç kendinizi inanılmaz derecede geliştirmiş" dedi. "Kurtlar Vadisi'ni sevmiyorum, bana hitap etmiyor. Çok fazla şiddet var. Senaristler şiddetten reyting almaya çalışıyor. Ama Casting'ini beğeniyorum çünkü devlet tiyatrolarından çok önemli oyuncular oynuyor ama yazımı iyi değil" diyen Saban objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.