“Zarha” adlı albümüyle piyasaları alt üst eden, Sevdalı Türküler adlı parçasına kuzeyin oğlu Volkan Konak ile düet yapan Sanatçı Murat İbrahimbaş, kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaştı.
Gişe rekorları kıran ve halen vizyonda olan “Sümela'nın Şifresi Temel” filminde de Sevdalı türküler adlı parçasını seslendiren genç sanatçı gazeteci yazar Murat Aydın’a çok özel açıklamalarda bulundu.
Başarılı sanatçı, “Öncelikle beni bu noktaya taşıtan güzel ülkemin güzel insanlarına, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zarha adlı albümüme gösterdikleri ilgi beni gururlandırıyor.



Albüme çok emek verdim. Kendini ispatlamış, kaliteli müzisyenlerle çalıştım. Sonuçta ortaya böylesine güzel bir çalışma çıktı. Bu konuda mütevazi olamayacağım ki siz de takdir edersiniz ki ilk klibim internette tıklanma rekorları kırıyor. İnsanlara kaliteli eserler sununca bunun karşılığını görüyorsunuz” dedi.

Zarha adlı albümde babası Remzi İbrahimbaş ile de düet yapan genç sanatçı, “Babamın üzerindeki emeğini anlatmakla bitiremem. Sanat hayatımda bana hep destek oldu. Albümde Ayna Ayna ellere adlı esere de düet yaptık. Allah onu başımdan eksik etmesin” dedi.

MURAT İBRAHİMBAŞ İLE VOLKAN KONAK'IN BERABER DÜET YAPTIKLARI SEVDALI TÜRKÜLER ADLI TÜRKÜYÜ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İlk klibini Sevdalı Türküler adlı parçaya çeken ünlü sanatçı, “Klibimiz müzik kanallarında gösterime başladı. Gelen mesajlar bana daha iyisini yapma konusunda güç veriyor. Yanı sıra kişisel web sitem www. Muratibrahimbas.com.tr de yayına başladı. Hayranlarımın ziyaret etmesini bekliyorum. Bundan sonra ülkemizde sanat adına Murat İbrahimbaş ismi her zaman kaliteli projelerin içersinde yer alacaktır” dedi.