VAHİDE GÖRDÜM'DEN İYİ HABER

Oyuncunun eşi Altan Gördüm, "Kan sonuçları iyi çıkıyor. Hayranlarının ve bizim sevgimizle hastalığı yeneceğiz, bundan eminim" dedi.

Milliyet Cadde'deki habere göre, oyuncunun  eşi Altan Gördüm, "Kan sonuçları iyi çıkıyor. Hayranlarının ve bizim sevgimizle hastalığı yeneceğiz, bundan eminim. Her şey çok güzel   olacak" dedi.

NİHAT DOĞAN SEVGİLİ Mİ BULDU


Önceki akşam Nalan Salur-Nihat Doğan buluşması vardı. Çıkışta Doğan'ın otomobiline binen sosyetenin tanınmış simalarından Salur, 'aşk' sorularına “Neden olmasın?” diyerek şaşırtıcı bir yanıt verdi.

* Nalan Salur, Arnavutköy Eftelya Balıkçısı’ndaki görüşmeyi Facebook sayfasında ‘büyük buluşma’ diye duyurarak dikkat çekmişti. 

* Görüşme gayet samimi bir atmosferde geçti. İkili, çıkışta basından da kaçmayıp Nihat Doğan’ın kullandığı araca bindi. 

* Türkücü, sessiz kalırken, Nalan Salur “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi: “Belli olmaz, neden olmasın?”

DERYA TUNA'YA 100 BİN TL'LİK TAZMİNAT

Perihan Savaş, Derya Tuna tarafından hakarete uğradığını belirterek şikâyetçi olmuştu...

Derya Tuna’nın, İbo’yla evlenen Ayşegül Yıldız’ın Perihan Savaş’la yakınlığını, “Birbirlerini nasıl abla kardeş gibi görürler, o senin ablansa ne işin var ablanın eski kocasının yatağında, bunun karşılığı ensest...” sözleriyle eleştirmesi üzerine Savaş hakarete uğradığını belirterek şikâyetçi olmuştu.

Şişli Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma tamamlandı ve mahkeme, Derya Tuna aleyhine 100 bin liralık maddi-manevi tazminat davasını kabul etti.

'ANNEMİN YANINDA BÖYLE ŞEYLER SORMAYIN'

Merve Boluğur, önceki gün annesi ve köpeğiyle Nişantaşı'nda görüntülendi

Boluğur, gazetecilerin "İki yıldır birlikte olduğunuz sevgiliniz Burak Mursaloğlu'yla evlenecek misiniz?" sorularına sinirlenerek "Annemin yanında lütfen böyle şeyler sormayın" yanıtını verdi.



TARKAN'IN BÜYÜK SIRRI

Tarkan, Aşık Veysel’in ünlü türküsü Benim Sadık Yarim Kara Topraktır’ı Yüksel Aksu’nun yazıp yönettiği Entelköy Efeköy'e Karşı filmi için yeniden yorumlamıştı.

Filmin ardından bunu bir klip haline getirmek isteyen Tarkan önceki akşam ekibiyle birlikte Tem stüdyolarındayduı.

Basından habersiz olarak gerçekleştirilen bu çekim yine de gazetecilerin istihbaratından kaçamadı.

Sabah 11.00'den akşam 21.00'a kadar süren çekimleden sonra Tarkan, stüdyonun arka kapısına yanaşan aracıyla uzaklaştı.

Alınan bilgilere göre, klipte tek başına oynayan şarkıcı, dekorsuz bir fon seçmiş.


HÜLYA'DAN SÜRPRİZ VAR!

İstinye Park'ta görüntülenen Hülya Avşar, yılbaşında Günay'da sahne alacağını söyledi.

Önceden yaptığı dans şovuyla oldukça konuşulan Avşar Kızı, “Bu yıl yine dans sürprizi var mı?” sorusuna, “Günay’da yürümek bile zor ama durun bakalım, benim sürprizlerim   bitmez” yanıtını verdi.



GÖNÜL'DEN SEDA'YA DESTEK

Gönül Yazar 'Cenk Koray Ödülleri' töreninde Erol Köse'yle tartışan Seda Sayan'ı kutladı.

Yazar olay sonrası sahnede ''Ben onu çok seviyorum, tebrik ediyorum'' dediği Seda Sayan'ın masasına gidip elini sıkarak destek verdi.



ORHAN BEY'İ KONUŞMAK İSTEMİYORUM

“Dünyanın en seksi sanatçısıyım” açıklamasıyla dikkat çeken ressam Karolin Fişekçi, önceki gün Nişantaşı’ndaki Biber Restoran’daydı.

Fişekçi, Nobelli yazar Orhan Pamuk’la ilişkisi hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı: “Orhan Bey hakkında konuşmak istemiyorum. İstanbul’a birkaç günlüğüne geldim, yakında New York’a döneceğim.”