"Metin'in ilk evliliğinden olan kızı Berfin evimize geldiğinde babasıyla ne yaptığımızı, kaçta uyuduğumuzu, ne zaman banyoya girdiğimi annesine anlatıyordu. Bu konuda Metin'i 'Bir önlemini al' diye uyardım. 'Kızın laf taşıyacaksa evimize gelmesin' dedim. Metin şu an bir bataklığa girdiği için beni de 'kötü üvey anne' imajıyla aşağı çekmeye çalışıyor."

* "Kocamı geçen yıl yazlığımızda 19 yaşındaki sevgilisi İlknur Sönmez ile bastım. Takma adı Ayça olan, Sinop'tan gelip İstanbul'da meşhur olmaya çalışan oyuncu bir kızdı. Kapıya dayandım. Avaz avaz bağırdım. Sonra kız bir anda evden dışarı fırlayıp gitti. Yolda yakaladım. 'Evli, 40 yaşına gelmiş, 2 çocuk babası adamla ne işin var?' dedim. Yol ortasında hırpaladım. Metin bana 'O kıza elimi bile sürmedim. Benden para istedi, yardım ettim. Aramızda bir şey yok' dedi. Sonraki zamanlarda hem ihanete hem de şiddete maruz kaldım. Ama ben de Metin'i dövdüm. Yani karşılıklı olarak birbirimize vurduk."


KENDİNİ KIVANÇ TATLITUĞ GİBİ GÖRMEYE BAŞLADI
* "İlk evlendiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu. Metin bir bavulla geldi. Öyle büyük ve vazgeçilmez bir aşk yaşıyorduk ki eski eşinin kapımıza haciz gönderip her şeyimizin gitmesine bile sesimiz çıkmadı. Bir süre annemin evinde oturduk. Çünkü varlıklı kişileriz. Metin zamanla para ve şöhret kazandı. BKM oyuncusuydu. İkide bir 'Yılmaz Erdoğan beni çağırıyor, toplantı var' deyip eve gelmemeye başladı. Meğer bu aralarda hep aldatılıyormuşum. 'Alemin Kralı'nda oynamaya başladıktan sonra daha da garipleşti. Bana 'Yıllarca süründüm, artık hayatımı yaşayacağım' dedi. Kendini Kıvanç Tatlıtuğ gibi görmeye başladı. İçindeki hırsı, kompleksi ortaya çıkmaya başladı. Tiyatrocu olduğu için güzel oynuyor. Ama hiçbir şey anlattığı gibi değil."

* "Yazlıktaki İlknur vakasından sonra ortaya bir de Özge Dolay diye bir kız çıktı. Bu kız kafede dudaklarından öptüğü kız işte! Kızı bana İzmir'deyken 'Dayımın oğlu Okan'ın sevgilisi' diye tanıştırdı. Sonra birlikte olmuşlar. Kızın numarasını bulup 'Şöhret istiyorsan git bekar adamları bul. Kocamın peşini bırak. Çocuğumuz var' dedim. Sonradan öğrendim ki, yazlıkta birlikte olduğu İlknur Sönmez adlı kızı da Özge Dolay ile aldatmış. İhanet içinde ihanet yani. Beni sevgilisiyle aldatıyor. Sevgilisini de başka kızla aldatıyor. Metin'i şöhret mahvetti. 1 yılda 3 kadını kandırdı. Bir de lüks araba merakı yüzünden 3 araba aldı. Hepsini de kaza yapıp parçaladı. Evlendiğim Metin'i tanıyamıyorum. Dava açtım, boşanıyorum."


* "4 yıl evli kaldığım, 22 aylık kızım Şimal'in babası dayaktan ve ihanetten sonra kalkmış diyor ki 'Elvan öyle şeyler yapıyordu ki hiçbir Türk erkeği kaldıramaz'. Kendini haklı çıkarmak için ona ihanet ettiğim yalanını uyduruyor. Umarım Metin kendi çamurunda boğulur. O kadar çok acı çekiyorum ki psikoloğuma 'Ne olur bir ilaç verin de hafızamı sıfırlayayım' dedim. Bana alkolik ve ruh hastası muamelesi yaptı. Spor eğitmeniyim. Alkolik olamam herhalde. Ama bana çektirdikleri yüzünden psikolojik tedavi görüyorum."


* "Biz Metin'le 15 yaşında tanışmış, flört etmiştik. Sonra başkasına aşık olup beni aldatmıştı. 15 yıl sonra birbirimizi facebook'ta bulduk. Karşılaştığımızda artık uslandığını, durulduğunu söylemişti. Meğer hiçbir şey değişmemiş. Metin eski Metin'miş. Şimdi çok pişmanım. Keşke onu hiç tanımasaydım. Hayatımı mahvetti. Ama kızımız Şimal için yaşadığım diğer rezillikleri anlatamayacağım. Kızım bababız büyümesin diye ihaneti, iftirayı, dayağı sineye çekmiştim. Ama artık yeter."