Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un sürekli ayrıldıkları dedikodusu çıkmış ikili bu haberleri yalanlamıştı. En sonunda Merve Boluğur kendisine ev tutarak eşinin yanından ayrıldı.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur evleri ayırıyor iddiası    Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur evleri ayırıyor iddiası

 MERVE VAZGEÇTİ DEVREYE EKİN GİRDİ

Boşanacakları konuşulan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un başrolünü paylaşacakları filmin kadrosunda da kriz çıktı. Birlikte oturdukları evden ayrıldığı konuşulan Merve Boluğur son anda filmde oynamaktan vazgeçti. 

Murat Dalkılıç da rolü 2010-2012 arasında büyük aşk yaşadığı Ekin Türkmen'e verdi. Murat Dalkılıç'ın bu hamlesi "İntikam mı alıyor?" dedikodularını da beraberinde getirdi.

MUTLUYUZ POZU VERMİŞLERDİ AMA...

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur hakkında çıkan boşanacakları iddialarını yalanlamış ve mutluluk pozu vermişlerdi. Ancak görünen o ki çift pek mutlu değilmiş.

İşte Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın dedikoduları sonlandırmak için verdiği mutluluk pozu...

EKİN TÜRKMEN MURAT İLE EVLENECEKTİK DEMİŞTİ

2010-2012  yılları arasında Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan Ekin Türkmen ayrıldıktan sonra Murat Dalkılıç için şu sözleri söylemişti:

"Kafasına estiğinde Tayland’a giden biri olarak ilk kez onunla evliliği ve çocuğu istemiştim. Ama ayrıldıktan sonra yine o hayal bana uzak geliyor. Güzel başladı, güzel bitti. Üzgün olduğum dönem geçti. Ben çok arabesk değilimdir. Yaşarım acımı, üzülürüm üzülürüm, sonra tüketirim. ‘Uzatayım bu acıyı, bu acıdan besleneyim’ durumu yoktur. Bittiyse bitmiştir. Bir de kadere inanırım. Beraberliklerimde sonuna kadar mücadele veririm, bu yüzden bittiğinde kendimi sorgulamam. Bir ayıbım, yanlışım yoktur. Ama olmuyorsa da olmuyordur. Unutmak diye bir şey yok. O benim için özeldi. Onu hâlâ seviyorum. Ama başka bir sevgiyle. Çok güzel şeyler yaşadık, onları unutmak istemem zaten. Ama aşk bitti."