Trabzon'da yeni hizmete giren ilk kış bahçesi ile Trabzonluların ilgi odağı olan Park Mimoza Cafe Restorunt'da her cumartesi akşamı büyük bir cümbüş yaşanıyor. Doğumgünü, evlilik yıldönümü ve benzeri özel günler için Mimoza'yı tercih eden Trabzonlular her Cumartesi akşamı canlı müzikle birlikte stres atarak unutulmaz bir gece yaşıyor.



İşletme Sahibi Mehmet Burgucu Trabzonlular'a hizmette sınır tanımadıklarını belirterek, "Şehrimize yeni yatırımlar yapmak, bu şehrin insanlarına en mutlu, en güzel, en unutulmaz anları yaşatmak boynumuzun borcudur. Kış bahçemiz açıldığı günden bu yana halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaşmış buda bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

Park Mimoza'da vur patlasın çal oynasın



Cumartesi akşamları canlı olarak özgün, yöresel ve pop müziğin en güzel parçalarını müşterilerimize sunarak onları yoğun tempodan biraz olsun uzaklaştırıyoruz. Onların mutluluklar bize doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Kış bahçesinin yanında 500 kişilik toplantı, düğün, nişan ve organizasyonları için ayrı salonumuzda bulunmaktadır.



Trabzon'da bu tür organizasyonlar için şehrin merkezine en yakın ve konforlu mekan olmak bize ve müşterilerimize büyük avantaj sağlamaktadır. Bizim en birincil hedefimiz müşterilerimiz güler yüzle karşılayıp onları buradan mutlu uğurlamaktır. önümüzdeki günlerde daha değişik etkinliklerle halkımızın huzurunda olacağız. tüm Trabzonlulara müessesemize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.