23 mevcutlu sınıfın çoğunluğunu kız öğrenciler oluştururken 7 erkek öğrenci şu sıralar bir kanalda oynayan ve gençlerin büyük ilgisini kazanan “Pis Yedili” dizisinden esinlenerek kendilerine “Pis Yedili” ismini taktılar. 7 erkek öğrenci kutlamaya aileleriyle katılırken kız öğrencilerin bazıları çeşitli nedenlerden dolayı katılamadı.

Müzik eşliğinde coşan ve doyasıya eğlenen minikler tüm kurtlarını dökerken, aynı zamanda bir yılın da yorgunluğunu attı. Sınıf Öğretmeni Bayram Sağlam öğretmenlik hayatı boyunca ilk kez böyle bir etkinlikle karşılaştığını belirterek “Benim için sürpriz oldu. Sınıf annelerinin organize ettiği bu eğlenceye katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Başta Nursel hanım olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklar senenin yorgunluğunu çıkardılar. Zaten çok çalışkan ve zeki öğrenciler. Hepsinden de umutluyum” Dedi.

Öğrenciler daha sonra kesilen pastanın ilk dilimini öğretmenlerine verirken hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler. Kendilerine Pis Yedili ismini takan erkek öğrenciler ise “Bunun özel bir sebebi yok. Sadece diziden esinlendik. Sayımız yedi olduğu için aklımıza böyle bir şey geldi. Kız arkadaşlarımızla gayet iyi geçiniyoruz. Bugün sayıları biraz azdı ama yine bizden fazlaydılar!” Diye konuştular.