Türkiye'nin en çok beğenilen yarışmalarından olan 'Yeteneksizsiniz Türkiye' yarışmasında eğlenceli dakikalar vardı. Yarışmaya Rize'nin Çayeli İlçesi'nde katılan Nurullah Selim, hem ekran başındakileri hemde salondaki jüri ve izleyenleri kendine hayran bıraktı.
Yarışmaya dans performansı ile katılan Selim, öncesinde salondakileri ve ekran başındakileri konuşmasıyla kırdı geçirdi. Sempatik tavırları ve sorulara verdiği içten cevaplarla jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ı kendine hayran bırakan Selim, 3 evetle bir üst tura çıktı.
Hatta Acun Ilıcalı'dan bir üst tur için de destek sözü alan Selim, bugünde faceook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde günün en çok paylaşılan videolarından biri oldu.
Çayeli'nde Vakıfbank Lisesi'nde okuyan Selim, ekran başındanda tüm arkadaşarı ve ailesine selam yolladı. 
4 kardeşin en küçüğü olduğunu ifade eden Selim, Ilıcalı'nın "En küçük olmanın zorluklarını yaşadın mı?" şeklindeki sorusuna ise, "Evet abi. Ekmek almaya hep ben gidiyorum" demesi herkesi kahkaya boğdu.
Dansıyla beraber tüm salonu coşturan ve hemen hemen herkesi ayağa kaldırıp bulundukları yerde dans ettiren Selim, Ilıcalı'nın "Nasıl geçti perfornas" sorusuna ise, "Abi ağzım kurudu. Yoruldum biraz" diyerek su istedi. Suyu içen Selim, ardından konuşmasına devam ederken kahkahalar havada uçuştu. Selim, sözlerine şu şekilde devam etti: "Abi gözümü kapattım. Fazla birşey göremedim. Ama iyiydi yani. Salon çok iyiydi sağolsunlar"

NURULLAH'IN TÜRKİYE'Yİ GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİREN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN