TRT 1’in “Muhteşem Yüzyıl”a rakip olarak çektiği dönem dizisi “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisinde olaylar bitmiyor. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in, beğenmediği için ilk 3 bölümünü çöpe attırdığı dizinin İzmit’teki Seka Film Platosu’nda yapılan çekimlerinde önceki gün padişah Murat karakterine hayat veren Cemal Hünal (36), rol arkadaşı Orhan Kalkan’ı (28) yumrukladı.

Settekiler araya girdi
Çekilen sahnede Hünal’ın dizinin Patrona Halil’i Fırat Tanış’ın kardeşi Sencer’i canlandıran Kalkan’ın boğazını sıkması gerekiyordu. Ancak Hünal, kendini role kaptırıp genç oyuncunun gırtlağına fazla asıldı ve canı yanana kadar sıktı. Nefessiz kalan Kalkan, Hünal’ı itip “Ne yaptığını sanıyorsun? Canımı acıttın” diyerek duruma tepki gösterdi.

Bunun üzerine iyice sinirlenen Hünal, Kalkan’a yumruk attı. Bu sırada yönetmen Altan Dönmez ve settekiler araya girip kavganın daha da büyümesini engelledi. Boğazının mosmor olduğu öğrenilen Kalkan, yönetmenin ve diğer çalışanların ricası üzerine Hünal’dan şikâyetçi olmaktan vazgeçti ve sahnenin çekimlerini tamamladı.