Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Trabzonspor'un deplasmanda mağlup ettiği İtalyan devi İnter ile sahasında 1-1 berabere kalması, aynı grupta yer alan Rus takımı CSKA Moskova'nın da Fransız temsilcisi Lille kendi evinde 2-0 yenilmesi Rus basınına şöyle yansıdı:

Gazeta.ru internet sayfası "Trabzonspor play off'u salladı" başlığı atarken İnter'in Trabzonspor'la berabere kalmasıyla birinci sırayı garantilediğini, bu maçın sonucunda CSKA'nın işini çok zora soktuğunu ve tek çıkış yolunun 7 Aralıktaki İnter maçından galip gelmek olduğunu yazdı.

News.sportbox.ru ise "Ranieri Trabzonspor'la olan maçı garip olarak adlandırdı" başlığı ile verdiği haberde, Claudio Ranieri'nin Footbal İtalia'ya yaptığı açıklamalara yer vererek, Ranier'in, "Biz birinci maçın sonucunu aklımızda tuttuk, biliyorduk ki eğer gevşeseydik tekrar yenilebilirdik Trabzonspor'a karşı. Genel olarak oyun tuhaftı. Biz başlangıç düdüğü ile gruptan çıktığımızı zaten biliyorduk ama yine de galip gelmek için uğraştık. Ama Turkiye'de oynamak o kadar basit değil" dediğini yazdı.

Sport.ria.ru internet sayfası "Trabzonspor İnter beraberliği ile 2. sıraya yükseldi" başlığıyla haberi verirken CSKA'nın ise ligde kötü günler geçirdiğini bununda grup maçlarına yansıdığı, Trabzonspor-İnter maçının sonucuyla da grupta son sıraya düştüğünü yazdı. 

News.sport-express.ru "Claudio Ranieri'nin Trabzon taraftarlarına CSKA Moskova maçını ciddiye alacağımızdan emin olabilirsiniz" dediğini ve şampiyonlar liginde daha iyi oynadıklarını dile getirerek "umarım bu başarımız Serie A'da devam eder" sözlerine yer verdi.