Bodrum'da tatil yapan Şebnem Bozoklu, önceki gece iki kız arkadaşıyla eğlence turuna çıktı. Bodrum Marina'da yemek yiyen arkadaşlar, yemeğin ardından önce Marina Yacht Club'a, sonra da Mandalin Bar'a geçti. Bozoklu'nun eğlence gecesindeki son durağı ise Kule Bar oldu.

SAMİMİYETİ İLERLETTİ

Oyuncu, bir saat kaldığı mekandan ikisi erkek üç arkadaşıyla ayrılıp Gündoğan'daki bir villaya gitti. Ekip, sabah saat 06.30'da villanın önündeki iskeleden iç çamaşırlarıyla denize girdi. Gençlerden biriyle samimiyeti ilerleten Bozoklu, iskelede onunla öpüşürken görüntülendi.

BOŞANMA KARARI ALMIŞTI

Şebnem Bozoklu, iki ay önce 6 yıllık eşi Emre İzer'le boşanma kararı aldıkları iddiasıyla gündeme gelmiş, çiftin evlerini ayırdığı öne sürülmüştü.

Geçen aylarda 6 yıllık eşi Emre İzer'le boşanma kararı aldıkları iddiasıyla gündeme gelen Şebnem Bozoklu'nun bu sabah Bodrum'da bir gençle dudak dudağa görüntülenmesi haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

AÇIKLAMA AVUKATTAN GELDİ

Henüz eşinden resmi olarak boşanmayan Bozuklu'nun Gündoğan'daki bir villanın iskelesinde, adı bilinmeyen gençle samimi görüntüleri ve iç çamaşırı ile denize girmesi tepki çekti. Tepkiler üzerine Bozoklu sosyal medya hesaplarını gizledi. Ve İzer-Bozoklu çiftinin avukatlarından bir açıklama geldi. Çiftin avukatı ikilinin arasındaki ilişkinin fiili olarak 10 ay önce bittiğini ve resmi boşanma için gerekli talimatı kendisine geçen hafta bildirdiklerini söyledi.

İşte çiftin Avukatı Bahar Varol'un basın açıklaması:

"Müvekkillerim Şebnem Bozoklu ve Emre İzer' in evlilikleri 10 aydır fiili olarak bitmiş; resmi olarak da sonlandırılması için yasal süreci başlatmam adına, karşılıklı anlaşarak gerekli talimatı geçtiğimiz hafta tarafıma vermişlerdir.

Adli yargıya intikal etmiş bu süreçte taraflar hakkında gizlice görüntülenerek haber yapılması ve yanlış bir algı oluşturulması sebebiyle, Yine tarafların ortak kararıyla gizli tuttuğumuz bu süreci tüm kamuoyu ile paylaşma zarureti doğmuştur.

Yapılacak haberlerde yasalar ve gazetecilik etiği gereği saygı çerçevesinin korunmasını önemle rica ederim."