Serengil, Tarihler Boyunca şarkısının klibinin Kral Pop TV'de yayınlanması için para ödediğini, ancak şarkı arabesk bulunduğu için kabloluda yayın yapan Kral TV'de çıktığını iddia etti.

HİLAL CEBECİ'YE SATAŞTI

Bunun üzerine twitter'da öfke saçan Seren Serengil, şunları yazdı: "İki kanal, daha çok klip, daha çok para... Bir klibe 20-30 milyar ödeniyor. Dünyanın neresinde var böyle kazanç? Soner Sarıkabadayı'yla olan şarkım Kral Pop'ta yayınlandı da, Serdar Ortaç imzalı şarkım mı bir anda arabesk bulundu? İt ürür, kervan yürür."

Serengil, Hilal Cebeci'ye de sataştı. Şarkıcı Twitter'da "Emrah'la Selami Şahin'in ödül alamadığı Kral TV'den Hilal Cebeci ödül aldı" dedi.

HİLAL CEBECİ: YEŞİM SALKIM AÇIKLAMA YAPSIN

Konuyla ilgili olarak telefonda görüştüğümüz Hilal Cebeci, "Ben 1999 yılında 'Köylü Güzeli' isimli albümümle Kral Tv'den 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı' ödülünü aldım. Bu ödül SMS'le atılan oylarla verildi.

Bu "En İyi Satış Yapan Albüm" ödülü olsa tamam. Yeşim Salkım bu konuyu çok iyi biliyor. O dönem Yeşim Salkım'ın söylediği şeyler yanlış anlaşıldı. Orada verilen oylar halkın oylarıydı ve ben ciddi bir oy farkıyla birinci olmuştum. Albümüm de iyi satmıştı o dönem ama Kral TV'de verilen ödül "En İyi Satış Yapan Albüm" ödülü değil, "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" ödülüydü.

Yeşim Salkım'ın düzeltme yapmasını istiyorum. 10 yıllık kariyerimde kimseye cevap vermedim. Hakkımda ne söylenirse söylensin, ona buna sataşarak bu noktaya gelmedim. Sadece bu ödül konusu beni rahatsız ediyor. Lütfen Yeşim Salkım SMS'lerde ne kadar önde olduğumu söylesin. Bunu onun vicdanına bırakıyorum. Orada kim, ne kadar oy aldı o biliyor. O ödülü kimsenin torpiliyle almadım. Bana yapılan bir haksızlık var. Madem ki insanlar bunu konuşuyor, Twitter'dan bir açıklama yaparsa sevinirim" dedi.

(Habertürk)