Bodrum’da bir restoranda sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam, 8 sene sonra kamera karşısına geçtiği Bodrum Masalı dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Sam, 15 Temmuz darbe girişimini de şarkılarla atlatacaklarını söyledi.
Bodrum’da bir restoranda Zeki Müren ve Müzeyyen Senar için bir gece düzenlendi. Gecede sahneye çıkan Sam, Müren ve Senar’ın şarkılarını seslendirdi. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, yaşanan darbe girişimi hakkında fikirlerini paylaştı.
Sam, Bodrum’da olup da Zeki Müren ve Müzeyyen Senar’ı anmamazlık olamayacağını söyleyerek, “Onlara buradan en güzel şarkıları göndereceğiz. Onlar bizim ruhumuzu yıllarca iyileştirdiler. Bu akşam da son zamanlarda yaşadığımız tüm sıkıntıları atmak için, bir araya gelip iyileşmek için şarkılarımızı söyleyeceğiz. Müziğin iyileştirici gücünü kullanacağız. Biz hayatı elde tutmak, hayata tutunmak için şarkılar söylemeye devam etmeliyiz. Sanat her zaman iyileştiricidir. Ne kadar çok şarkı söyler, ne kadar çok bir araya gelirsek o kadar çabuk iyileşeceğimizi düşünüyorum. Bu akşamda bunun için buradayız” dedi.

"Bebeğimiz doğuyor"
Yakın bir zamanda ekranlarda olacak Bodrum Masalı dizisi hakkında da konuşan Sam şu sözlere yer verdi
“Bebeğimiz haftaya doğuyor inşallah. Çok heyecanlıyım 8 seneden sonra ilk kez bir diziye başladım. İlk zamanlarda heyecanlıydım ama 10 bölüm çektikten sonra aradaki zaman farkını kapattığımı düşünüyorum. Çok güzel bir cast var Timuçin Esen, Murat Evgen gibi benim de üzerime düşen bu ekiple güzel bir enerji içinde akmak. Bodrum Masalı dizisi çekimleri için Bodrum’dayım, inşallah her şey yolunda gidecek ve biz kışı da Bodrum’da geçireceğiz. Sevdiğim işi Bodrum’da doğa ile iç içe yaptığım için çalışıyor gibi değil de tatil yapıyor gibiyim. Ben çok gezen, çok dışarı çıkan biri değilim, benim eğlencem de sahne."
(İHA)