Cumhuriyetin ilanının 93’üncü kuruluş yıl dönümü, EXPO 2016’da muhteşem bir coşkuyla kutlandı. Megastar Tarkan, EXPO 2016’da verdiği halk konseriyle Cumhuriyet Bayramı coşkusuna renk kattı. EXPO ziyaretçilerine ücretsiz gerçekleşen konserde Tarkan, yaklaşık 50 bin sevenine müzik ziyafeti sundu. EXPO 2016’da 3. konserini gerçekleştiren Tarkan, "Milletimizin ülkemizin en büyük bayramı bugün. Sımsıkı sarılmamız lazım Cumhuriyet Bayramımıza" sözleriyle Cumhuriyet Bayramını kutladı.
"Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" oluşturmak mottosuyla açılan Türkiye’nin ilk exposu EXPO 2016 Antalya’da 30 Ekim’de gerçekleşecek resmi kapanış öncesi Megastar Tarkan konseriyle muhteşem bir gece yaşandı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına katılmak üzere sergi alanında bulunan EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, kır aktivite alanına gelerek konser alanını gezdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Tarkan ile yaşamak isteyen on binlerce ziyaretçi saatler öncesinden EXPO 2016 sergi alanına geldi. EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite alanını tıklım tıklım dolduran ziyaretçiler, Tarkan’ın sahneye çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı. ’Cuppa’ isimli şarkısıyla konserine başlayan Tarkan’a onbinler hep bir ağızdan eşlik etti.
Avrupa’nın en büyük sahnesinde şarkılarını seslendiren Tarkan, sahneyi baştan sona gezerek sevenlerini selamladı. Konser alanını dolduran on binler de Tarkan’ı görüntüleyebilmek için cep telefonlarını bir an olsun ellerinden bırakmadı.
EXPO 2016’da 3’üncü konserini gerçekleştiren Tarkan, "Expo konserlerinin sonuncusu bu gece ve galiba çok kıyak bir final yapacağız. Şahane bir final olacak. Muhteşem bir kalabalık. Muhteşem bir enerji" diyerek sevenlerine seslendi.
Megastar Tarkan Cumhuriyet Bayramını ise şu sözlerle kutladı:
"Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bence milletimizin ülkemizin en büyük bayramı bugün. Sımsıkı sarılmamız lazım Cumhuriyet Bayramımıza, cumhuriyete, demokrasiye, ülkemiz için eşitliğe el birliğiyle güzel günlere."
Konser boyunca enerjisi bir an olsun eksilmeyen Megastar Tarkan, EXPO 2016’da verdiği üçüncü konserinde de sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti.
EXPO 2016 Antalya alanında bulunan EXPO kulesi de Cumhuriyet Bayramı sebebiyle özel ışık sistemiyle Türk Bayrağına büründü.
(İHA)