Türkiye’ye yeni kazandırdığı yarışmalarla adını duyuran Acun Ilıcalı’nın pazar günü Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında heyecan doruktaydı. Ünlü sanatçılar Mustafa Sandal, Hadise, Muraz Boz ve Hülya Avşar’ın koçluk yaptığı yarışmada her takım 8 er yarışmacıyla 2 hafta önce canlı yayınlara başlamıştı.
İki hafta boyunca her etapta 4 yarışmacının yarıştığı programda takımlardan 2 şer yarışmacı 2. hafta sonunda ekranlara veda etti.
Son eleme akşamında ise Trabzonlular büyük bir heyecan yaşadı. Mustafa Sandal’ın ekibinde yer alan 2 Trabzonlu Nursena Öktem ile Betül Şebnem Bayram sergiledikleri performans sonrası son ikiye kalarak eleme heyecanı yaşadı.


HER İL YARIŞMACISINA DESTEK VERİYOR
Halk oylaması sonrası son ikiye kalan Öktem ile Bayram ile ilgili son kararı ise koçları Mustafa Sandal verdi. Bayram, Öktem’i elerken bir diğer Trabzonlu Bayram ile yola devam kararı aldı.
Elenerek yarışmaya veda eden Öktem, sonrasında, “Memleketim Trabzon’a selamlar. Herkese teşekkür ederim” diyerek yarışmaya veda ederken Bayram ise yarışmaya devam ederek büyük bir mutluluk yaşadı.
Ancak halk oylamasında iki Trabzonlunun son ikiye kalması ise büyük bir şaşkınlık yarattı. Diğer illerin yarışmacılarına sahip çıkması ve destek mesajları göndermesinden dolayı böyle bir tablo oluştuğu ifade ediliyor.
Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nden olan Bayram, hayatını ise Hollanda’da da ailesi ile birlikte sürdürüyor.


DESTEK MESAJLARI YAĞDI
Bayram’a gelen destek mesajlarından bazıları ise şu şekilde oldu: “
performansın çok iyiydi. bu başarının devam etmesini dilerim... sesin harika seni çok beğeniyorum… süpersin… sesın muhteşem inşallah kazanırsın başarılar”
Nursena Öktem’e gelen mesajlardan bazıları da şu şekilde oldu: “harika bir sesin ve kişiliğin var ve saçının rengine bayılıyorum… cook guzel sesin var… nursena sesin çok güzel ve seni dinlerken içim bi huzur doluyor. Yani beni uzaklara alıp götürüyosun hayatın sıkıntıları dertleri geride kalıyor tşk ederim sana saol favorim sensin birinci olursun inş”