Trabzonspor'da bayramlaşma töreni, Çevre ve Şehircilik BakanıErdoğan Bayraktar'ın da katılımıyla yapıldı.

Trabzon Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılan törene, yurt dışında olanTrabzonspor Başkanı Sadri Şenerile izinli olan futbolcular katılmadı. Bayramlaşma törenine ilgi bir hayli yoğun oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, genel sekreter Hasan Yener ve yöneticiler ile teknik direktörŞenol Güneş, alt yapı ve 1461Trabzon ekibinin futbolcuları ve çok sayıda vatandaş törende hazır bulundu. Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş, vatandaşlardan büyük ilgi gördü ve birlikte fotoğraf çektirdi.

BAKAN BAYRAKTAR: "Trabzon'UN ANAYASASI FUTBOL"

Bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Erdoğan Bayraktar, futbolun Trabzon'da bir anayasa olduğunu kaydetti ve şunları söyledi: "Futbol Trabzon'da çok önemli. Trabzon'un adeta anayasası oldu futbol. Şu anda durumumuz da çok iyi. Trabzonspor iyi olunca kentin morali de düzeliyor. İnşallah hem Avrupa'da hem de ligde iyi netice alacağız. Buna inanıyorum. Futbolcularımızı alınlarından öpüyorum, yönetim ve hocamıza teşekkür ediyor, onları tebrik ediyorum. Umuyorum Bayram hepimize, vatanımıza, milletimize birlik beraberlik getirir."

GÜNEŞ: "Trabzonspor FUTBOLDA İHTİLAL YAPTI"

Teknik direktörü Şenol Güneş de, önce herkesin bayramını kutladığını söyledi, ardından daTrabzonspor'un ilkleri gerçekleştiren bir ekip olduğunu belirterek, "Trabzon futbolda ihtilal yaptı.Trabzon'a ürettiğiyle yarışan, duruşuyla topluma örnek olan bir kent olarak bakıyorum. Ama futbol birOyun. Kazanıp kaybedersiniz. Bu dostluğa, sevgiye ve barışa katkı yapmalı. Sayın Bakanımızın şansız bir dönemde görev aldı ama üstesinden geleceğine inanıyorum" dedi.

Güneş, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediğini belirterek sözlerini noktaladı.