İzmir’in Bornova ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Alaaddin Us’un cenazesi, İzmir’de yapılan törenin ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.
Geçtiğimiz Pazar günü, trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Alaaddin Us için bugün saat 13.00’de, Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Törene Us’un yakınları, sanatçı Suavi, İlkay Özkaya ile sanatçı arkadaşları, Bornova Belediye Başkanı Atilla Oldun ve çok sayıda seveni katıldı. Kaza sırasında araçta Alaaddin Us ile birlikte olan ve kazada yaralanan Sevinç Öztürk taburcu olduktan hemen sonra törene katıldı. Hayati tehlikeyi atlatan Öztürk, Alaaddin Us’un tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.
Duygu dolu anların yaşandığı törenin ardından Alaaddin Us’un cenazesi uçak ile İstanbul’a götürüldü. Sanatçı Alaaddin Us’un cenaze namazının yarın öğle namazını müteakip Pendik Sahilde bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii’nde (Dumankaya Camii) kılınacağı ardından da naaşının Maltepe Başıbüyük Mezarlığı defnedileceği öğrenildi.
(İHA)