Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği 20 okuldan seçilen ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye Deichmann yeni sezon ayakkabılar, Varlıbaş Alışveriş Merkezi defter, kalem ve kırtasiye malzemelerinden oluşan okul seti hediye etti.
Yüzlerce öğrencinin yüzünü güldüren böyle bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, “Varyap olarak Trabzon’un gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeler için bugüne kadar nasıl her zaman hazır bulunduysak, sosyal sorumluluk ve yardım projeleri için de her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. İkinci yarıyıl eğitim-öğretim yılının başladığı bugünlerde, çocuklarımızın mutlu olmalarında bir nebze de olsa payımız olduysa, ne mutlu bize.”dedi



Deichmann Türkiye Genel Müdürü Atilla Özkul , “Deichmann birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destekle tanınan dev bir dünya markası. Biz de bu köklü markanın Türkiye ayağı olarak Türkiye genelinde yürütülen projelere mümkün olduğunca destek olmaya gayret ediyoruz. Deichmann ve Varlıbaş Holding olarak bir araya geldik ve ihtiyaç sahibi çocuklara umut ışığı olduk. Trabzon’da böyle bir yardım projesinde yer almaktan sonsuz mutluluk duyuyoruz. Dileğimiz tüm perakendecilerin ve alışveriş merkezlerinin de bu tür anlamlı projelere destek sağlaması ve bu projeleri sürekli kılmasıdır”diye konuştu.



Proje kapsamında Of Aydıner Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte “Yetenek Sizsiniz” programında kendi koreografisiyle yarışan Kübra Sude Karayel’in modern dans gösterisi, Varlıbaş Akademi’nin kolbastı gösterisi, Panki Sahne Sanatları Çocuk Tiyatrosu’nun tiyatro oyunu ve sihirbaz gösterisi sahnelendi. Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’ün katıldığı törenin sonunda hediyelerini alan öğrenciler projeye destek veren Varlıbaş AVM ve Deichmann’a teşekkür etti.