F.Bahçe maçının açık gizil, esrarengiz, kaçkın, ürkek, korkak ve de yürekli; 3 adamı var. Biri; Erkan Zengin. Formasının ve takımının göz göre göre ezilmesini, yok olmasını, yenilmesini istemiş, cepheden kaçmış bir asker kacağıdır. O forma senin keyfine göre sırtlanan bir tişört değildir. Sen nasıl bir profesyonelsin ki, mesleğine bile saygın yok.

Sen nasıl bir futbolcusun ki, er meydanından kaçıyorsun. Sende nasıl bir dalak, mide, bağırsak var ki, aldığın para ile yediklerini hazmediyor, evine helal katık getiriyorsun. Sen kimsin? Ve bir diğeri O.M Sahaya atlayan, hakemi döven bu zibidiye gelince. Bir ters analiz yapalım. Eğer birilerinin piyonu olarak sahaya atlamamış ise, yok eğer, yüreğindeki Trabzonspor sevgisi ve ezilmişliğine dayanamayarak bunu yapmışsa, Erkan Zengin mi, benim için değerli, O.M’i.  Sorarım size. Bu tercih, Trabzonspor’un yol haritasıdır. Şimdi gelelim Melih Kabasakal’a. Bu genç oyuncu hayatının en kritik maçına zorlama ile çıktı.



O’nun takım ve forma sevgisi ve aidiyeti, Trabzonspor’un geleceğinin garantisidir. Düşünün hele. Kulübede, gözünde büyüttüğü, belki de O’nun gibi olmayı hayal ettiği Erkan Zengin, cepheden asker kaçağı gibi kıçını dönüp kaçtı.  O,  Çanakkale savaşını andırır ortama kendini bıyıkları henüz çıkmamış Mehmetçikler gibi attı. Trabzonspor F.Bahçe maçı ile çok şey kaybetti ama 3 adam tanıdı. İyi, kötü, çirkin ve cesur..



ALİ SÜRMEN KENDİNE ROL MÜ BİÇİYOR?

Trabzonspor divan başkanı Ali Sürmen, malum olayların ardından bir açıklama yaptı. TFF’nin süper lig takımlarının divan başkanları ile toplanmasını istedi. Trabzonspor yönetimine çağrıda bulundu, genel kurulu yap dedi.

Bu açıklaması, Trabzonspor kulvarında değişik yorumlandı. Yönetime yakın cephe, Sürmen krizden kendine rol biçiyor diyor. Ali Sürmen’i aradım. TTF ve kulüplerin divan başkanlarını toplantıya çağırmasının bir anlamı yok dedim.

Kabul etmedi, dedi ki “Yönetimlerin TFF’ye söyleyemeyeceklerini biz söyleriz. Çünkü TTF ile yönetimlerin, yönetimlerle taraftarların bir oy bağlantısı var…” Sürmen’e niye genel kurul çağrısı yaptın dedim, ortada ne var?”Ne yok ki” dedi ve Divan Başkanı olarak bu tür çıkışları yapacağını daha önce söylediğini açıkladı. İHO dönemindeki uyarılarım ve tespitlerimle kendime rol çizmedim de şimdi mi çiziyorum diyerek Usta yönetimine de göndermede bulundu.



Sürmen’in kendince haklı argümanları var. Ancak TFF ile kulüp divan başkanlarının bir araya gelmesi çağrısına bir şey diyemem ama genel kurul çağrısını yersiz zamansız ve şu anki ortamı çözüm getirecek bir talep olduğuna inanmıyorum.

ZAYTUNG Ergenekon Davası'yla İlgili Çok Sayıda Kitabı Bulunan Şamil Tayyar, Okurlarına Seslendi: ''Daksil'le Ergenekon'ları silip FETÖ yazın, gene okunur onlar...''