Faruk Özak’ın  Başkan olduğu dönem. Bir önceki Başkan Sadri Şener Arçil ile Şota’yı  transfer etmiş. Bir maç kötü, iki maç kötü, üç dört, beş maç derken tribünlerde homurdanmalar başlıyor. Taraftarın biri  şeref tribünündeki Özak’a doğru bağırıyor; Habu yönetim kurulu ne kadar geri zekalıdır. Aynı adamdan 2 tane almış” 

Başakşehirspor-Trabzonspor maçına neredeyse forvetsiz başlayan Vahid Hoca herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Yatabare’nin sakatlığı ve Cardozo’nın formsuzluğu nedeni ile forvette Sefa Yılmaz denemesi yapan Vahid Hoca’nın tercihleri maçın hakeminin yanlış kararlarından sonra taraftarı isyan ettiren ikinci şeydi.  

Kafası kesik tavuk gibi amaçsızca koşan bir takım görüntüsü verdi Trabzonspor. Orta sahada bir beyin olmayınca Colman’ı bile aradı gözler. Ekici bir türlü üstlenmesi gereken inisiyatifi almıyor. Soner’i saymıyorum bile. Şu kadroda kimse yerini garantilememişken Colman ve Adrian’da kendisine rakip olmaktan çıkmışken oyun kurucu görevini söküp alamıyor, o kumaştan takım elbise çıkmaz sözünü hatırlatıyor bizlere.

Avraam, yenilen golde Belkalem ile birlikte başrol oynuyor. Medjani oynayacak diye Turgut Doğan’ı gönderen Vahid Hoca, Turgut Doğan’ın Kayseri’deki performansını umarım aramaz. Hem yerli statüsünde hem de hazır olan T.Doğan Şahin bu kadroda rahat oynardı

Bir diğer dikkat çeken isim ise Fatih Atik. Doğrusu merak ediyorum Fatih Atik’in yapıp da Serdar Gürler’in yapamadığı şey ne?

Maça forvetsiz çıkınca maçı kazanmak kolay olmuyor Vahid  Hoca bu anlayışına devam ettiği sürece bu sene beraberliklere abone bir takım izlemeye hazır olun. Golcüsü olmayan ama 8 stoperi olan takım sahaya elbette forvetsiz çıkacak. Vakti zamanında libero pozisyonuna Song’u alan Sadri Şener’e “Bize ön libero lazım denilince Başkan “Song’a biraz daha para versek o da az daha önde oynasa olmaz mı” demişti.

Başakşehir maçına dair Trabzon adına söylenecek olumlu bir şey yok. Maçın sonuna Onur’un sözleri damgasını vururken, Kaptanın kimselere yorum yapma şansını bırakmayan sözlerine aynen katıldığımızı belirtelim. Umarım Sivas’ın doğusuna vurgu yapan Onur’u duyması gerekenler duyarlar.

Biz mi?

Biz sadece “Onur” duyduk.