Trabzon’un Yomra İlçesi Özdil Mahallesi Koray Aydın Caddesinde dün meydana gelen trafik kazasında Yomra Özdil Muhtarı Barış Hatipoğlu, ölümden kıl payı kurtuldu.
 
Edinilen bilgiye göre kaza Trabzon’un Yomra İlçesi Özdil Mahallesi Koray Aydın Caddesinde dün meydana geldi. Burada yokuş aşağı inen kartal tipi bir araç freni patlaması sonrasında duramayarak önünde seyreden ve içerisinde 5 kişilik bir ailenin bulunduğu araca çarptı.
Çarpmanın etkisi ile her iki araçta maddi hasar oluşurken sadece önde ki aracın şoförünün kaşı patladığı bildirildi.
Ancak olayın kamera görüntüleri incelendiğinde Yomra Özdil Mahallesi Muhtarı Barış Hatipoğlu’nun kıl payı ölümden döndüğü görüldü. Kazanın oluşu esnasında önde ki aracın yavaş gittiğini gören muhtar Hatipoğlu, karşı kaldırıma geçerken kaza oldu. Bu anları ise muhtar Hatipoğlu, “Sadece ben vardım. Caddenen yukarı doğru geliyordum.. Tesadüfen geçtim karşı tarafa. İlk önde ki aracı gördüm, yavaş gidiyordu. Yavaş gittiği için karşı tarafa geçerim diye düşündüm. Geçtiğimle kartal üstten aşağı geldi, önde ki araca vurdu bende o sırada kendimi karşıya attım.   Çok büyük kazayı çok ucuz atlattık. Dar sokaktı. Rampa burası. Oturan insanlar vardı. Kahvelerin önünde. O anda tesadüfen kimse yoktu” dedi.