BURADA Kİ YAZILAR 61SAAT.COM'A AİTTİR... 

FUAT AVNİ, TRABZONSPOR’U TEHDİT Mİ ETTİ?


FETÖ’ye karşı operasyonların devam ettiği süreç içinde, Trabzonspor’u da yakından ilgilendiren ilginç bir gelişme yaşandı. Trabzonspor’un bir önceki başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 61saat.com’a çok özel açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, başkanlığının son döneminde FETÖ’nün hakemler ayağı ile Trabzonspor’a ve kendine operasyon yaptığını iddia ederek, “Ben zamanın MHK’sına FETÖ’nün hakemlerle Trabzonspor’a operasyon yaptığını söylüyorum, meğer adam FETÖ’nün elemanı çıktı. Bana FETÖ, Gezi olaylarına karşı takındığım dik duruş nedeni ile operasyon yaptı. Trabzonspor’u ligde biçtiler. Benim başkanlığımın ilk 5 haftası hakem hatalarının bir FETÖ operasyonu olduğu gerçek, ortaya çıktı..” dedi.

İHO çok ilginç bir iddiada da bulunarak bir zamanların twitter fenomeni Fuat Avni’nin 'Fuat Avni' adı ile cep telefonundan kendisine mesaj attığını belirterek, “Kulüp başkanlığını bırakmamı söyledi yoksa elimizde kasetin var kamuoyuna açıklarız” dediğini de ilk kez söyledi.



KUMAR MASASI FOTOĞRAFINI KİM SIZDIRDI
Twitter fenomeni Fuat Avni’nin kendisini kasetin var diyerek tehdit etmesine pabuç bırakmadığını belirten İHO, Fuat Avni’nin cep telefonuna çektiği tehdit mesajını da 61saat.com ile paylaştı ve ilginç bir tespit de yaptı.
“Hatırlayın biz FETÖ ile boğuşurken, FETÖ’ye karşı direnirken" diyen Hacıosmanoğlu,  Fuat Avni’nin kumar masasındaki fotoğrafını servis ettiğini iddia etti. Hacıosmanoğlu,  “Böylelikle FETÖ bana operasyonu böyle yaptı. Bunu da Trabzonspor camiasında birileri kullandı…” dedi. 
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’daki bütün gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek “Duyarlı bir taraftar olarak Trabzonspor'da yakın takibimde “dedi.



LİGLERİN TESCİLİNE SUÇ DUYURUSU YAPACAK
Trabzonspor’un bir önceki dönem başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun geçen sezonki lig tescillerinin kanunsuz olduğunu bunun için, bayram sonrası liglerin tescilinin iptali için mahkemeye başvuracağını söyledi…” TFF geçen sezon FETÖ gözetiminde yönlendirmesinde ligleri tesscil etti. Bu artık geçerli bir durum değildir “ dedi. Bu arada İHO, Başkan Muharrem Usta’nın enkaz devraldık demesine de içerlenerek “ Ben kasası dolu bir kulüp mü aldım. Ama hiç enkaz devraldım demedim. Ben göreve geldiğimde 90 milyonluk acil mali kaynağa ihtiyaç vardı, bunu buldum.. Usta ve ekibinin enkaz devraldık lafları çok samimi değil kendilerini uyarıyorum..” dedi.



TARAFTAR HİKÂYELERİ VE TRABZONSPOR TV
Ulaş Özdemir’in Trabzonspor medya genel direktörlüğüne geldiğinden bu yana bu alanda ilginçlilklere imza atılıyor. Ulaş’ın koordinatörlüğünde oluşan Trabzonspor TV’de taraftar hikâyeleri senaryolaştırılarak kısa filim haline getiriliyor ve birbirinden ilginç hikayeler büyük ilgi görüyor. Bu konuda kendisine özel bir hikayesi olan metnini de yazarak Ulaş Özdemir’e ulaştırabilirler. Ulaş, teknik bir yazar ekibe bunu senaryolaştırıyor ardından da o hikayesi olanı kamera karşısına çıkartıyor. Yani hikâyesini taraftar kendi oynuyor. Bu bile başlı başına güzel bir proje. Ulaş’ı tebrik ediyoruz. Taraftar hikâyelerini de izlemeye davet ediyoruz.



PEKŞEN DE BEN YENİYİM DEYİNCE
CHP’nin çiçeği burnunda milletvekili Haluk Pekşen’in de milletvekilliği yeni. Yani ilk kez milletvekilliği yapıyor. Ancak CHP grubunda Pekşen’in ilk kez değil çok kez milletvekili olduğu sanılıyor. İşte meclisteki ilk günlerinde CHP’li bir vekil arkadaşı Haluk Pekşen’e sokularak mecliste milletvekilleri ile ilgili bir uygulamadan bilgi almak istemiş. “Abi demiş sen tecrübelisin, buraları bilirsin bize yardımcı olurmusun.” Pekşen da şaşırmış. Ben de yeni vekilim ve bu dediğin konuyu bilmiyorum deyince CHP’li vekil şaşırmış, "Sen ilk kez mi vekil oluyorsun oysa mecliste 40 yıllık vekil imajı veriyorsun" deyince, Pekşen, "teşekkür ederim ama ben de senin gibi ilk vekillik dönemimi yaşıyorum konu ile ilgili bilgim yok" cevabını verdi.



SOYLU KİMİ YANINA ALABİLİR?
Süleyman Soylu’un iç işleri bakanlığına gelmesinden sonra Of’lu hemşerisi eski Ankara emniyet müdürü Cevdet Saral’ı bakanlık makamına danışman olarak alacağına dair bilgiler kulağımıza gelmişti. Bu konuda henüz bir gelişme yok. Ancak Soylu’nun iç işleri bakanlığını bilen bakanlık bürokrasisinden gelen Karadeniz Kalkınma Ajansı genel sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı yakın çalışma ekibine dâhil etmesi an meselesi. Dün Kaldırım, Bakan Soylu ile bir görüşme yaptı. Mazhar Yıldırımhan’ın da iç işleri bakanlığına kaydırılması ile ilgili olarak süreci başlattı.