GÖRDÜNÜZ MÜ FENERLİ AVUKATLARI

Biz Şike davası başladığından bu yana ısrarla şunu diyoruz. Fenerbahçe kurumsal olarak şike davasını etkilemek, Fener’ e karşı güç birliğinin oluşmasını engellemek için hukuk yollarını sonuna kadar kullanıyor. Trabzonspor ise adeta deyim yerindeyse armut topluyor. Adamlar şike davaları başladığı gibi, hemen gönüllü fenerli avukatlar grubu oluşturdu. Tutuklanan bütün fenerliler bu avukatlara kulüp de kurumsal vekaletini verdi. Bu avukatlar binlerce Trabzonspor taraftarını, gösterilerde fenere ve tutuklu yöneticilerine hakaret ettiği gerekçesi ile dava açtı. Sosyal medyayı takip etti onlara da dava açtı. Yüzlerce Trabzonspor taraftarına mahkeme tebligatı gitti. Bu yüzlerce taraftar kendi haline kaldı. Trabzonspor kulübü tek bir destek vermedi. Bu mağdur taraftarlara, katalog  savunma yardımında bulunmadı. Biz, buradan şikenin Trabzonspor adına avukatlığını yapanlara genel bir çağrıda bulunduk, bu taraftarlara katalog savunma yazın diye. Tınlamadılar. Fenerli Avukatlar davaları takip etti yüzlerce Trabzonspor taraftarı mahküm oldu. Kiminin cezası 5 yıl ertelendi, kimininki paraya çevrildi ve giderek sokaklardan taraftarlar uzaklaştı zira Fenerbahçe böyle bir yol belirlemişti.

Şimdi bakın, Trabzon’da Sadri Şener’in Trabzonspor’un bir önceki başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından şike davasında avukatlara ödenen ücretlerde suiistimal var diyerek mahkemeye verildi. Trabzon’daki ilk davaya Şener katıldı. Sonrasını avukatları takip etti. Dün mahkemeye Fenerli avukatlar da geldi. Müdahil olmak için. Dediler ki, şike davasında Şener, usulsüz ödeme yaptı, bundan Fenerbahçe de mağdur oldu. Taaa istanbul’dan mahkemeyi takip ettiler.
Eeeeyyyyyy Trabzonspor camiası uyan uyan. Bak Fenerbahçe neler yapıyor.

Bizim Trabzonsporlu anlı şanlı avukatlarımız da meseleyi seyrediyor. Birinin, bir şike mahkemesine bağlantılı bir dava için müdahil olmak gibi bir düşünceleri oldu mu?
Olmadı.
Diyoruz ki, tezden Trabzonspor da böyle bir avukatlar oluşumu yapmalı, Aziz Yıldırım’ın yakasına yapışmalı.
Bunu Sadri Şener yapamadı.
İHO hiç tınlamadı.
Usta ise meseleye tam Fransız.


Şikenin Trabzonspor cephesindeki avukat dostlarımız da duyarsız.
Derken adam geliyor Trabzon’a, İHO’nın suç duyurusunda bulunduğu Sadri Şener için biz de mağduruz diye müdahil olmak istiyor.
Şike sürecinin hukuk mücadelesi böyle olur.
Reyting için hukuk mücadelesine gerek yok…!!!!!

GÜMRÜKÇÜOĞLU UMRE'YE REVİ AVRUPA’YA GİTTİ

2 genel seçim bir referandum ile AK Parti’de pestili çıkan isimlerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu eşiyle birlikte Umre'ye gitti.

Seçim temposunu yoğun yaşayan bir diğer isim de AK Parti Trabzon il başkanı Haydar Revi eşini yanına alarak kısa bir yurt dışı gezisine birlikte çıktılar.

Avrupa'daki hemşehri derneklerinin davetlisi olarak, yurt dışına çıkan Revi, bir hafta süre ile Fransa ve İtalya'ya gidecek.

Revi Fransa’daki Trabzon derneklerinin ısrarlı davetini kırmadığını da belirtelim.

BİR YÖNETİCİNİN GAZETECİ KARNESİ…!

Trabzonspor yönetiminde etkili bir yönetici dostumuz geçenlerde yönetim kurulu üyeleri ile ilgili olarak bir karne tutan gazeteci dostumuza inat, kendi de gazeteciler ile ilgili bir karne tutmuş. Görüşlerini zaman zaman kaleme aldığı not defterindeki o gazeteciler ile ilgili karneye göz attık.

Bakın, gazetecilerin karnesi nasıl.

Yunus Emre Sel: İşine odaklanan biri. Camiada hiçbir klike mensup değil. İşi sadece gazetecilik.

Cevat Kol: Olaylara hep eleştirel gözle bakıyor. Hele, Ulaş Özdemir’in kulüp bünyesi içine girmesinden sonra yönetime tam muhalif oldu.

Altuğ Atalay: Aklı fikri yeniden Trabzonspor’a geri dönmekte. Bu konuda kendisine yol açacaklara destek veriyor.

Ali Savaş : Adamı olmaz, İHO’ya çok yakındı. Şimdi Usta’ya yakın olmaya çalışıyor ama Usta pek oralı değil gibi.

Nurgül Günaydın: Yönetime en yakın isimlerden biri. Başkan ve Yanal, özel bilgileri onunla paylaşıyor.

Hamza Mısır: Derdi Ersun Yanal ile. Usta ile arası iyi, yönetime de sıcak bakıyor.

Hasan Kurt: Hem usta’nın hem de Yanal’ın uygulamalarına son derece muhalifi, Sık sık yazılarında Yanal’ın ön adı Kazım’ı da kullanması, Yanal’ı tiye aldığı şeklinde yorumlanıyor.

Barış Yurduseven: Gazeteciliğinde TRT mensubu olduğu için tarafsız olmak gibi bir zorunluluğu var ama dost sohbetlerinde yönetime karşı bir tavrı var.

Ergun Ata: Yönetimime muhalif ama dengeli bir dil kullanıyor. Yönetim içinde Hayrettin Hacısalihoğlu’nun kankası olarak tanınıyor ve yazdıklarının Hacısalihoğlu’nun da görüşü olarak kabul ediliyor.
Liste uzayıp gidiyor.

Biz reytingi olan gazetecileri buraya taşıdık.

KASABANIN ŞERİF’NİN EN MUTLU ANI
Her ne kadar Trabzon’da referandumda hayırın önde çıktığı tek ilçe Beşikdüzü de olsa, Başkan Orhan Bıçakçıoğlu şu sıralar çok mutlu mu mutlu. Hem de ayakları yerden kesilecek kadar mutlu.
Başkan, Trabzon’un ilk teleferiğini yapan kişi olarak tarihe geçecek. Yanında il başkanı Haydar Revi ile birlikte Paris’e giden Bıçakçıoğlu, teleferiğin kabinlerinin üretildiği merkeze de gitti, ilçeye getirilecek kabinleri yerinde gördü.
Başkanın neşesi bu nedenle pik yaptı.

Ve fotoğrafta da görüldüğü üzere, kasabanın şerifi kabinlerin önünde böyle poz verdi.

Haydi hayırlısı…

O YÖNETİCİNİN TOPLANTI ODASI

Trabzonspor Yönetim kurulu üyesi ve yapımcı Mehmet Yiğit Alp’ın ofisindeki toplantı odasındaki ilginç ayrındı dikkat çekici.

Odada, masa etrafındaki bütün sandalyelere 2010-11 sezonunun şampiyon kadrosunun futbolcularının formaları giydirilmiş durumda. Masanın en başındaki sandalyede ise Şenol Güneş’in forması var.

Çalışma ofisinde, toplantı odasını böyle dizayn eden Mehmet Yiğit Alp böylelikle bir ilke imza atmış oldu.

SELİN SAYEK BÖKE KİMİ ARADI?
CHP’nin yeni yüzü Selim Sayek Böke’nin istifası elbette CHP kulislerinde yankı yaptı. Böke’ye yakın bir isim, Trabzon örgütünden kadın bir partili önceki gün Böke’yi aradı ama ulaşamadı. Ardından Böke o partiliye döndü. Neden istifa ettiğini tek tek anlattı. Şimdi o kadın partili, parti koridorlarında Böke, haklı diye yorumlar yapıyor.