61SAAT’İN HEM MUTLU, HEM DE ACI GÜNÜ
Sevgili okurlarımız 61saat.com ailesi olarak sizlere en hızlı ve seçkin haberleri ulaştırmanın gayretini verirken, gelen mutluluklar ve acı hadiselerle de yoğrulmaya sevinmeye üzülmeye devam ediyoruz.
Dün yine çok mutlu bir haber aldık.
Ekibimizden Tayfun-Sedef Çöpçü çiftinin ilk çocukları Poyraz İmperial Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı. Nur topu gibi 3.600 gramlık ailemizin ilk bebeğine hoş geldin, ekip arkadaşlarımız Tayfun-Sedef çiftine gözünüz aydın ve Allah analı babalı büyütsün diyoruz.



Bir yeni nesili karşılamanın sevincini yaşarken hüzünlü bir haberi de gece yarısı aldık. Yine ekibimizden Hasan Tuncel'in Anneannesi  Kezban Aksoy hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Kendisine Allah'tan rahmet sevinlerine, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Merhume Aksoy'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde ebediyete uğurlanacaktır.


 
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYÜNCE
Trabzonspor taraftarlarının sağ duyulu her insanın tepkisi giderek artıp, büyüyünce, Fanatik’in ukala genel yayın yönetmeni Necil Ülgen, Başkan Usta ile yaptığı söyleşinin ikinci bölümünde bacak bacak üstüne attığı koltukta yayıldığı fotoğrafını kaldırdı, yerine düzgün duruşunu göstereni yayınlandı.
Tepkiler Ülgen’e bunu yaptırdı.
Bu arada yönetim kurulundan bir çok isim de Ülgen’in yayını sürdüğü ilk fotoğrafını bilerek sayfaya koydurduğu kanaatinde. Yönetimdeki bir çok üye de bu konuda tepkisini Ülgen’e ilettiğini de biliyoruz. Bu arada, Fanatik’e bundan böyle söyleşi verilirken, yönetimdeki herkesin dikkatli olması yönünde de kendi aralarında bir karara vardıklarını da öğrendik.



Bütün bir camiada büyük bir tepki toplayan fotoğrafın ukalalık düzeyinde olduğunu bütün bir futbol dünyası da kabul etti.
Söyleşinin ikinci bölümüne konan fotoğraftan da anlaşılacağı üzere, Fanatik’in elirde çok kare var ama ilk söyleşide o tepki toplayan fotoğrafı yayınlamasının artık bir iş kazası değil bilerek yapılan bir ukalalık olduğu da ortaya çıkmış oldu.
 
AK PARTİ İL BAŞKANI ADAY GÖSTERİLMEDİ
Yeni anayasaya göre HSK’ya TBMM’den 7 kişi seçilecek. Bunun için başvurular yapıldı ve 7 kişinin seçilmesi için belirlenen 21 kişi anayasa ve adalet komisyonunun ortak çalışması ile belirlendi.



Ak Parti’nin Trabzon’da kurucu il başkanı İbrahim Keskin’de HSK seçimlerine girmek için TBMM’ye başvurmuştu. Ancak, keskin iki komisyonun ortak toplantısında belirlenen 21 kişi arasına giremedi.
Böylelikle Keskin’in HSK kuruluna TBMM’den seçilmesi ile ilgili hamlesi gerçekleşmedi. Şimdi Keskin, kurula Cumhurbaşkanının atayacağı 4 kişi arasından biri olmayı bekleyecek.
 
AK PARTİ’DE NÖBET ŞEKLİ DEĞİŞTİ
Bu zamana kadar il binasında nöbetçi vekil uygulaması başlatan Ak Parti, Bakan Soylu’nun talimatı ile ilçelerde benzer uygulamanın yapılması ile ilgili ilk icraatını Of’ta gerçekleştirecek.
Of ilçe binasındaki ilk nöbetçi vekile Ayşe Sula Köseoğlu olacak.



Bugün gün içindeki nöbet ile ilgili gelişmeleri 61saat.com olarak sizlere duyuracağız.
Ak Parti kendi içinde görev bölümü yaparak, diğer ilçelerde de nöbetçi vekil uygulamasını sürdürecek.
 
ŞERİFİ TÜRK BAYRAĞI İLE KARŞILADILAR
Trabzon’un ilk teleferiğini Beşukdüzü’de kuracak olan Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Fransa’dan İtalya’ya gitti. Burada da teleferiğin diğer aksamlarını teslim alan Bıçakçıoğlu, gittiği fabrikada Türk bayrağı ile karşılandı. Fabrika yetkilileri girişte, bayrak direklerinin birine Türk bayrağını asarak, jest yaptı. Fabrika girişinde de Başkan Bıçakçıoğlu’nun gün içinde onur konuğu olduğuna dair bir bilgi notu da asıldı.
Eeee, el oğlu akıllı…
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor.
İyi para kazandılar…



LİSE BİNASI YIKALACAK MI?
Birkaç günden bu yana Trabzon’da söylenti halinde bir dedikodu yayılıp duruyor.
İddia o ki, Trabzon Lisesi binası yıkılacak, yerine AVM yapılacak.
Haydaaaa…
Yapmayın beyler.
O binayı yıkmaya kimsenin gücü yetmez.



Bırakın yetse, Trabzonlu izin vermez.
Bir kere bina, Ziraat Bankasının Maraş caddesinde olduğu gibi koruma altında.
Hoş, koruma altındaki Tekel’in Ataparak’daki binası yakıldı AVM yapıldı da diyen olsa da,
Trabzon Lisesinin kimse yıkamaz.
Yıktırmayız.
Ve yetkililerin bir an önce bu dedikoduların gerçek olmadığına dair açıklama yapmasını ve hatta söz vermesini bekliyoruz…