ŞİMDİ NE YAPIYORLAR?

AK Parti’nin bir dönem önceki seçilmiş belediye başkan yardımcılarından Ergin Aydın ile Hüseyin Turan ne yapıyor?

Ergin Aydın, siyasetin ve Trabzon aktüalitesinin tam içinde. Hele özellikle Ankara’daki genel kuruldan sonra ilçe ve il kongrelerinin başlayacağı beklentisinden hareketle, Aydın aktif siyasi kulislerin içinde.

Ekibini bile kuran Aydın’ın hedefinde il başkanlığı yattığı söyleniyor.

Hüseyin Turan’a gelince.

Turan, yeniden aday gösterilmediği için küstü. Ancak partiden kopmadı. Başkan yardımcısı olmadan önce özel yurt çalıştıran Turan, yine de aynı işini yapıyor. Bu arada Gürbulak’ta aldığı arazisine ultra lüks villa inşaatını da sürdürüyor. Villası bittiğinde, Turan da villalı siyasetçilerin arasında yer alacak.

………………………………………………………………………………………..

BALTA ANCAK KENDİNE GELDİ!

Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta geride bıraktığımız hafta Japonya ve Çin’e gitti. Uzun uçak seyahati ile, Balta hem Japonya’da hem de Çin’e gittiğinde ve döndüğünde, Türkiye ile iki ülke arasındaki saat farkından ötürü jetlaga girdi.

Balta, iki gün boyunca Ankara’da evinden çıkmadı. Dinlendi. Bugün mesaisine başlayan Balta, genel kurul için Ankara’ya gelen Trabzon delegasyonu ve partililer ile yakından ilgilenmeye başladı.

Balta’nın 2015’deki genel seçimlerde kafasına milletvekili adaylığını koydu. Balta olası bir baskın erken seçim için de hazırlıklarını yaptı erken baskın genel seçime hazırlıksız yakalanmayacak.

…………………………………………………………………………………………………….

GENÇ EKİBİNE SAHİP ÇIKIYOR!

A.Metin Genç siyaseten kendisi ile birlikte hareket eden siyasi ekibine her zaman sahip çıkma özelliği ile tanınan biridir.

Genç’in ekibi içinde yer alanlardan biri de Ahmet Aslanoğlu’dur.

Aslanoğlu Genç’in Ortahisar Belediyesi kent konseyi kurmasından sonra başkanlığına getirildi.

Aslanoğlu’nun kent konseyi başkanlığına getirilmesi parti içinde, Ortahisar teşkilatında kent konseyi oluşumunda etkin olanlar tarafından eleştirildi. Ama Genç, ekibine sahip çıkmanın ne demek olduğunu vefayı da gösterdi.

Ahmet Aslanoğlu işini iyi yapan seven bir politikacıdır.

Ortahisar Kent konseyi onun başkanlığında şehrin gündemine çok oturacaktır.

…………………………………………………………………………………………………………

ORTAKLIK OLURMUŞ GÖSTERDİK!

TOKİ’nin Zağnos’ta turizm kompleksi olarak hazırladı binaların satışı Trabzon ekonomisinin gündeminde tartışılmaya devam ediyor.

Suat Hacısalihoğlu, Recep Denizeri,Nevzat Şakar, Aydın Uzun ve Temel Kazancıoğlu ortaklığının aldığı TOKİ turizm kompleksi binaları 5 milyon bedelle alındı.

Suat Hacısalihoğlu 61saat.com’a bu ortak girişim ile ilgili olarak şunları söyledi;

“İstedik ki, Trabzon’da ortaklık kurularak bir yatırım yapılabiliyor. Bunu kanıtlamak için böyle bir girişimimiz oldu. Örnek olmalıydık, olduk. Kompleks turizm kompleksi olarak yapıldı. Başka bir amaç için kullanılamaz. Ne ileride ne de şimdi. Bunun için Trabzon’a yarışır yakışır bir projeyi hayata geçireceğiz..”

TOKİ’nin turizm kompleksi olan binaları satışına 5 ortaklı girişimin alması Trabzon ekonomi dünyasında da olumlu karşılandı.

……………………………………………………………………………………………………….

BEN VAHİT HOCA İLE ÇALIŞTIM..!

Trabzonspor’da konu kapansa da öyle tahmin ediyoruz ki, Malouda, Trabzon’dan kendi çıkarlarını koruyarak ayrıldığında gittiği ülkede yaşadığı son olaylarla ilgili olarak çarpıtıcı bazı iddialarda bulunacaktır.

Bu hiç de falcılık değil.

Fransız oyuncu, bu konuda yapacağı açıklama ile gündeme de oturur.

Trabzonspor’u, Halilhodziç’i ve Türkiye’yi suçlayacaktır. Kendine hiçbir kusur da bulmayacaktır.

Halilhodziç’in yakın çalışma ekibi içinde yer alan isimlerden biri de Caner Çuvalcıoğlu’dur.

Çuvalcıoğlu, şimdi görevde değil.

Halilhodziç’in Malouda ile yaşadıklarına bakın Çuvalcıoğlu nasıl bir yorum getirdi.

Vahit Hoca gelmeden müthiş olumlu söylemler, tanıyan tanımayan herkes Hoca Bizi uçurur açık ara şampiyon oluruz dedi. Transfere bakmadan, geneline bakma gereği bile duymadan. Sonra Vahid Hoca geldi bir takım eylem ve söylemlerle gündem yarattı herkeste olumsuz bir hava oluştu. Şimdi Hocayı eleştirenlerin sayısı destekleyenlerden daha çok.
Arkadaşlar sabretmek, izlemek, tespit yapmak, fikir sahibi olmak ve sonrasında karar vermek bu kadar mı zordur? Şimdi dün söylediklerinizle bugün söylediklerinizi birisi çıkarıp önünüze koyarsa ne olacak, ne diyeceksiniz? Ben Vahid
Hoca ile çalıştım uzun zamanlar geçirdim buna rağmen izliyor, ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum. Kusura bakmayın doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince ilgisini çeken olursa fikrimi de söylerim.
Saygılarımla…”

…………………………………………………………………………………………….

HAMSİDERE’YE DİKKAT!

Bakın buradan bir sorumluluk duygusu ile Trabzon’un iki belediyesini, AFAT ile Valiliği uyarıyoruz.

Çukurçayır’dan Değirmendere’ye inen Hamsidere ırmağı yatağına kaçak harfiyat yığılıyor. Hem de gece karanlığında. Ve o dere bir yağmurda taşacak. Etrafına da felaket oluşturacak.

Hamsidere’yi kimse kontrol etmiyor.

Ortahisar-Büyükşehir yetki kargaşasından Hamsirede’nin islahı da yapılmıyor. Hala o dereye inşaat hafriyatlarının bırakılması da resmen rezalet.

Buradan uyarımızı ve suç duyurumuzu yapalım.