Bu ülkenin kültür ve sanata olan düşkünlüğü de, onu bir turizm merkezi yapan detaylardan. Birçok kişi için ise İtalya’yı İtalya yapan sebepler arasında modanın merkezi olan Milano şehri başta geliyor. Aslına bakarsanız, İtalya yalnızca bu özelliklerden ibaret değil; gastronomiden sahil kasabalarına, festivallerden geleneksel mirasına kadar İtalya, gezginlerin ruhunu her yönüyle doyuruyor. Eğer siz de klasik İtalya gezilerinden dem vuruyorsanız, farklı şehirlerde her zamankinden farklı anılar edinebileceğiniz İtalya turlarını, Red Arena Tur ayrıcalığıyla deneyimlemelisiniz!

Az Zamanda Çok Anı Biriktirebileceğiniz Büyük İtalya Turu
Red Arena Tur, sekiz gün boyunca süren büyük İtalya turu ile sizleri uzun soluklu bir yolculuğa davet ediyor. Cenova, Bologna, Floransa, Venedik, Milano ve daha birçok şehrin dahil olduğu bu tur sayesinde hem kültürel bir keşfe çıkacak, hem de popüler durakları gezmeye doyamayacaksınız. Dilerseniz gastronomik zenginliğiyle dikkat çeken Toskana Bölgesi’nde Pisa, Lucca ve San Gimignano kentlerini de ziyaret edebilir ve Rönesans döneminin esintileri ile karşılaşmanın yanı sıra geleneksel Toskana lezzetleriyle de buluşabilirsiniz. Hatta Portofino’dan Nice’e, Monte Carlo’dan Alp Gölleri’ne kadar görmeyi hayal ettiğiniz birçok noktayı gezerek anılar biriktirebilirsiniz. Kısacası bu geniş çaplı İtalya turu, kısa zamanda büyük keşifler yapmayı sevenler için bulunmaz bir hint kumaşı niteliğinde!

İtalya’nın Yeni Trendi Amalfi Kıyıları
Bir diğer İtalya turu ise, deniz tatilinden vaz geçemeyip yeni yerler keşfetmek isteyenlere hitap ediyor. Güney İtalya’da bulunan Amalfi Kıyıları adını son zamanlarda duyuran muhteşem bir turizm merkezi; biraz İtalyan biraz Yunan kültürünü taşıyan Amalfi Kıyıları, birbirinden güzel sahil kasabalarının bir araya gelmesiyle oluşuyor. Amalfi turunda yer alarak Sorrento’dan Positano’ya, Amalfi’den Ravello’ya ve hatta Capri Adası’na kadar içiniz ferahlatacak birbirinden güzel kasabaları ziyaret edebilir ve yazın keyfini çıkarabilirsiniz!

Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde olmak ve İtalya’da tatilin hakkını vermek için www.redarenatur.com adresini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilir, İtalya turlarından en çok istediğinize rezervasyon yaptırabilirsiniz. Sizi bekleyen avantajlardan haberdar olmak için Red Arena Tur’u tercih edin ve İtalya’nın gözde tatil duraklarında hayallerinizi gerçekleştirin!