Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği müzakerelerini durdurma tehditlerine rest çekti, referandumu işaret etti.
Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Milli Tarım Projesi Toplantısında konuşan Erdoğan, “Bakıyorsun, ’müzakereleri durdururuz’. Geç kaldınız, hemen kararınızı verin. BakIN Sayın Başbakan burada, bakanlar burada. Ben de Cumhurbaşkanı olarak diyorum ki yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra millete gidelim” DEDİ.

SCHULZ’A SERT CEVAP
AP Başkanı Schulz’u da eleştiren Erdoğan, “Ne diyor, şu terbiyesize bak ya, ’Yaptırım uygularız’ diyor. Senin her yerin yaptırım olsa ne yazar? Geç kalıyorsun, geç. Biz de bu saldırıya cevap olarak, onların kullandığı ne kadar maşa, alet, hain varsa hepsinin başını eziyoruz, ezeceğiz” diye konuştu.

"ÖYLE BİR CEVAP VERECEĞİZ Kİ..."
Erdoğan, terörle ilgili de net mesajlar vererek, “Hamdolsun bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını yerde koymadık, koymayacağız. Mesele artık kanı yerde koyma, koymama boyutunu aşmıştır. Türkiye’ye ve Türk milletine yönelik her saldırıya, her ihanet girişimine öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha kimse değil teşebbüs etmek, böyle bir niyeti aklından dahi geçiremeyecektir” ifadelerini kullandı.
Tarımda doğal gübreye dönülmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, sebzedeki 19 çeşidin de artırılmasının şart olduğunu belirtti.
(İHA)