AK Parti Trabzon Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Gençlik ve İlçe Kadın Kolları Başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Haydar Revi yaptı.

ONLARIN SAYESİNDEDİR 
Terör örgütü FETÖ / PDY’nin 15 Temmuz Darbe girişimine karşı canlarını feda eden şehitleri anarak konuşmasına başlayan Başkan Revi, “Kanlı bir darbe girişimin ardından burada toplantı yapabiliyorsak, oturabiliyorsak ve konuşabiliyorsak 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet kıymetli gazilerimize ise şifa ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tarihi bir direnişin içinde kahramanca meydanlarda 27 gün boyunca nöbet tutan kıymetli hemşehrilerimize de bu vesileyle teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmamak adına da bütün kademelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 



KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Beşikdüzü’nde yaşanan sel felaketine de değinen Başkan Revi, “Geçtiğimiz günlerde Beşikdüzü başta olmak üzere Vakfıkebir  ve Eynesil’de de etkisini gösteren bir sel felaketi yaşadık. İlk andan itibaren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla orada olduk. Hızlı bir şekilde gerekenlerin yapılması için çalışmalarımızı yürüttük. Hemşehrilerimize geçmiş olsun, devlet milletle birlikte bu felaketin izlerini de silmeye devam edecektir. 7 Haziran ve 1 Kasım öncesinde milletimize vaad ettiğimiz projelerimizi de takip etmeye devam ediyoruz kimsenin de şüphesi olmasın, ne söz verdiysek yerine Allah’ın izniyle gelecektir” diye konuştu.  

SOSYAL MEDYA OLMAZSA OLMAZDIR 

İl Başkanı Revi’nin ardından konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz da 15 Temmuz Darbe girişimini unutturmamak için faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti. İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Halil İbrahim Demirtaş da toplantıda yaptığı konuşmada biriminin yaptığı faaliyetlerini fotoğraflı bir şekilde katılımcılara sundu.  Demirtaş, “Sunumda da gördüğünüz üzere yakın zamanda birim olarak doğrudan veya dolaylı yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi sizlere aktardık. Bu faaliyetleri ve organizasyonları teşkilat mensuplarımıza gösterme de bizler için olmazsa olmaz sosyal medyadır. Bununla birlikte basın kanalını da en aktif şekilde kullanmaya gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu. 



MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da toplantıda yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un üzerinde dururken önemli açıklamalar yaptı. Gümrükçüoğlu, “Terör örgütü FETÖ’ye karşı 15 Temmuz ve sonrasında milletimiz devletiyle birlikte dik bir duruş sergilemiştir. Siyasi partilerimiz bir araya gelerek milli iradeye sahip çıkmış ve tüm Dünya’ya Türkiye Cumhuriyetinin büyüklüğüne de tekraren göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hain ve şer odaklarına karşı mücadelemiz devam ediyor, kanlı bir darbe girişimine teşebbüs edenlerden hesap soruluyor ve sorulmaya da devam edecektir. Bizler de 15 Temmuz’u aziz hemşerilerimize unutturmamak için tüm birimlerimizle üzerimize düşeni yerine getirme noktasında çok titiz davranıyoruz” şeklinde konuştu. 



HALKIMIZ BUNU İSTİYOR 
Toplantıda konuşma yapan Milletvekili Balta, “15 yıldır halkımız AK Partiye desteğini artırarak devam ettiriyor. Mağduriyet algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Kimsesizlerin kimi olan mağdurları her zaman koruyan, sadece ülkemizde değil tüm dünyada ezilmiş olan insanların sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve bu davanın AK Parti’nin bütün teşkilatlarıdır. Bu nedenle bu algıya karşı hepimizin uyanık olmamız lazım. Biz nefsi olarak hareket edemeyiz. Yenikapı ruhunu devam ettirmeliyiz, halkımız bunu istiyor. Bunu bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Bozmaya çalışanlara halkımız sandıkta gereken cevabı geçmişte olduğu gibi bundan sonrada verecektir.  15 Temmuz’u unutmayalım, unutturmayalım ama ileriye doğru geleceğimizi hesaplayarak çalışmaya devam etmeliyiz” dedi. Toplantıda konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçildi.