AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Trabzon Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundular.

Suç duyurusunun ardından Ayvazoğlu ve ekibi basın açıklaması yaptı. Ayvazoğlu’na AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve İlçe Kadın Kolları Başkanları da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını son derece talihsiz bulduğunu ifade eden Ayvazoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına yapılan hakaretle sadece ona oy verenler rencide edilmemiştir. Onun şahsında yüce devletimiz, aziz milletimiz ve bin yıllık kadim devlet geleneğimiz ağır hakaretlere maruz kalmıştır” dedi. 

AYVAZOĞLU’NDAN KILIÇDAROĞLU’NA TAVSİYE 
Ayvazoğlu açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Sayın Kılıçdaroğlu bu üslubuyla, CHP’nin kuruluş değerleri olan altı okun maddelerini de ayaklar altına almıştır. Kılıçdaroğlu, kendi koltuğunu garanti altına almak için, türlü senaryolarla hazırlandığı kongresinde ve ardından bir arada tutamadığı partisinin grup toplantısında, yetersizliğini örtbas etmek için kendine çirkin bir yol olan hakareti seçmiştir. Kendisine bu yöntemden vazgeçmesini ve milletimizin karşısına temiz bir dille çıkmasını öneriyoruz. Kendisine tavsiyemiz artık bir ana muhalefet liderine ve devlet adamlığına yakışan bir duruş ile siyaset yapmasıdır.

Başka devletlerin büyüklerine gösterilen tazimin, hiç olmazsa benzerini bu millet de hak etmektedir.” 

HAKARETLERİNE SON VER! 
Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretlerine son vermeye davet eden Ayvazoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu bahse konu hakaretleriyle; Anayasa, Türk Ceza Kanunu ve Uluslararası Sözleşmelerle güvence altına alınan kişinin maddi ve manevi değerlerinden oluşan toplum nezdindeki şeref ve haysiyetiyle Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanının saygınlığını korumaya yönelik Türk Ceza Kanunun 299. maddesinde hükmü bulunan Cumhurbaşkanına hakaret suçu işlemiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu’nu, bir Dünya lideri olan Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı hakaretlere son vermeye ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kutsal değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.