AK Parti Trabzon’un yeni İl Başkanı Haydar Revi mazbatasını aldıktan sonra bugün  de AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’dan görevi devraldı. İl Başkanlığını görevini Günnar’dan devralan Revi, “Kongremizi yaptık ve geçtiğimiz Perşembe günü mazbatamızı aldık. Bugün de devir teslim için buradayız. Öncelikle bizden önce görev yapan il yönetimimize ve onun başında bulunan il başkanımıza özellikle kongre sürecinde yükü sırtımızdan aldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 buçuk yıldır başarıyla sürdürdükleri görev için de teşekkür ediyorum.” dedi.
BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ
AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu’na da devir teslim törenine katıldığı için teşekkür eden Revi, “Daha önceden ifade ettiğim gibi biz sıfırdan işe başlamış bir yönetim değiliz, sonuçta 12 yıllık bir dönemimiz var. Girdiği bütün seçimlerden başarıyla çıkan bir teşkilatız. Bu başarı kendiliğinden oluşmuş değildir temeli sağlamdır ve teşkilatlarımızın çalışmasıyla oluşmuştur. Biz bayrağı devraldık, bayrağı daha yukarılara taşımak için gayret edeceğiz. Onlardan da her zaman destek alacağız ve yanımızda hissedeceğiz. 105 bin üye sayısına ulaşmış durumdayız üye sayımızı arttırmak için gayret edeceğiz. Teşkilatımızın desteğiyle hedeflerimizi daha da yukarıya çıkarmak için gayret edeceğiz. Bunu da Allah’ın izniyle başaracağız” diye konuştu.
GÖZ DOLDURAN BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ
Revi’ye görevi devreden Günnar yaptığı konuşmada “Pırıl pırıl 50 arkadaşımızla beraber olmanın ve AK Parti gibi çok ciddi ve büyük bir kurumun ferdi olmanın huzuru içerisindeyiz. Geçmiş dönemde hizmet eden tüm yönetici arkadaşlarımızla Cenab-ı Allah sağlıcakla hizmet vermeyi nasip eylesin. Bir önceki dönemde yönetici olan arkadaşlarımın sizlere çok çok selamı var. AK Parti Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da göz dolduran bir teşkilattır. 2015 genel seçimlerinde niyetimiz 6 milletvekilinin 6 tanesini de alabilmektir. Bunun için daha çok çalışmamız gerekir.” sözlerine yer verdi.
HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ
Günnar konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Vatandaşlarımız hangi siyasi görüşten olursa olsun AK Parti’de birleşeceğini gözlemlemiştir. 2015 genel seçimlerinde bu yönetimle beraber büyük başarılara imza atacağız ve oy oranımızı daha yukarılara çıkaracağız. Trabzon’a bugüne kadar yapılan yatırımlar ortadadır ve daha iyilerini yapabilmek için halkımızın karşısına çıkacağız. Allah’ın izniyle bu seçimlerde hedeflerimize ulaşacağız. Bu görevi sizin gibi kıymetli arkadaşlarımıza devrettiğim için de teşekkür ediyorum.”
SEYMENOĞLU’NDAN GÜNNAR YÖNETİMİNE ÖVGÜ
Devir teslim töreninde son olarak konuşma yapan Milletvekili Seymenoğlu, “AK Parti gerçekten güçlü bir teşkilat yapısına sahip ve teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz. Bugüne kadar pek çok il başkanımız oldu, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız oldu. Onların bu yolda bu emekte çok büyük katkıları vardır. Adnan başkanım ve yönetim kurulu üyelerinin de çok büyük katkı ve emekleri var. Onlar özellikle bol seçimli döneme denk gelmişlerdir ve her seçimde de büyük başarıyla çıkmışlardır. Birlikteliğimiz bizi bugünlere taşımıştır ve bundan sonra da inşallah aynı heyecan ve aynı şevkle Haydar Başkanımızla yolumuza devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.