Nike spor ayakkabı modeller en güzel çeşitleri ile online alışveriş sitemizde müşterilerimizin beğenisini sunulmuş olup indirimli yeni sezon ürünleri sizleri beklemektedir.

2015 Adidas koleksiyonu fark yaratan tasarımları ile dünya genelinde büyük ilgi görmekte olup 30 yılı aşkın süredir ülkemizde kaliteli ürünleri ucuz fiyat avantajı ile müşterilerine sunan firmamız internet mağazasında satılmaktadır.

En ucuz Nike spor ayakkabı modeller kategorimizde futbol, basketbol, koşu, tenis sporları için hazırlanan özel seri ürünleri de bulmanız mümkün olacağı gibi ünlülerinde tercihlerinde yer alan parçalar sayesinde kendinizi ayrıcalıklı hissedebilirsiniz. Ücretsiz kargo hizmetimiz ile ekstra bir kargo ücreti ödemenize gerek kalmadan kapınıza kadar getirilecek Adidas ürünleri 7'den 70'e herkese hitap edecek kadar geniş ürün çeşitliliği ile sizlere sunulmuştur.

En ucuz fiyat kampanyalı ürünlerimiz ve internet mağazamızda satışa sunulan ürünler hakkındaki sorularınızı iletişim ve canlı destek birimlerinde görevli çalışanlarımıza danışarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Fırsatlar ve indirimli ürünler arasından seçim yapmak için acele edin.

Spor ayakkabı koleksiyonumuzu incelemek için...

Sizin için seçtiğimiz bazı Adidas ve Nike modelleri:

ADIDAS G71916 TF PERFECT 3/4

Kadın Tayt

Yeni sezon adidas kranpon fiyatları ve çeşitleri çocuklarla erkeklerin beğenisini kazanacak çeşitlerle koleksiyonda hazırlanmıştır.outlet adidas mağazaları ürün yelpazesinde yer alan kadın taytları climalite® kumaştan imal edilirken kullanım süresince rahat edersiniz.

Özellikler:

* teri vücuttan çabuk atma özellikli climalite® kumaş,

* bel yapısı düz renk,

* kumaş yapısı duruşunuzu destekler,

* vücuda oturan tarzda kalıp kesim,

*kumaş %83 polyester, %17 elastan

ADIDAS G74384 RSP SS T

Erkek Tişört

Adidas Response 3-Stripes kısa kollu tişört ile maçlarda veya idmanda kullanabileceğiniz adidas kranpon fiyatları ile çeşitlerinde yüzlerce seçenek sizleri beklemektedir. outlet adidas mağazaları ürün çeşitliliğinde sizler için hazırlanan ürünlerden olan erkek tişörtlerinde kumaş dokusu nefes alabilir tarzdadır.

Özellikler:

* bisiklet yaka tasarım,

* teri vücuttan hemen atma özelliği kazandıran CLIMALITE® kumaş,

* kumaş dokusu nefes alabilir tarzdadır,

*kumaş %100 polyester çift örgü

ADIDAS G76016 HOLI TP FLE

Kadın Pantolon

outlet adidas mağazaları tarafından kadınlar için hazırlanan HOLI TP FLE Kadın Pantolonu renk seçenekleri ile sizlere sunulmuştur.  adidas kranpon fiyatları ve modellerinde farklı alternatifler sizler için hazırlanırken kadın pantolonlarında ağırlıklı pamuk materyal kullanılmıştır.

Özellikler:

* büzgü ipi ve elastik bel bandı rahat kullanım şansı kazandırır,

*malzeme özelliği %78 pamuk, %12 polyester, %10 lurex,

* cepler yanda yer alır.

ADIDAS G77425 AW BY CB 1PC

Çocuk Mayo

adidas çocuk sandaleti ve AquawearBeach mayolar çocukların plaj keyfini konforla sürebilmelerinde etkili olacaktır. çocuk adidas kategorisinde minikler için hazırlanan mayolarda renk alternatifleri de unutulmamıştır.

Özellikler:

* yuvarlak yaka tasarım,

* omuz askıları düzdür,

* renkli şeritler kontrast,

*malzeme özelliği %80 naylon, %20 triko

ADIDAS G81044 ESS MF 3S TEE

Kadın Tişört

Multifunctional Essentials 3-Stripes adidas tişört modeli kadınların spor yaparken terden rahatsız olmamaları için CLIMALITE® kumaştan imal edilmiştir. adidas ayakkabı çeşitleri tamamı ile kombin yapabileceğiniz kadın tişörtlerinde yuvarlak yaka tasarım tercih edilmiştir. .

Özellikler:

* yuvarlak yaka tasarım,

* CLIMALITE® kumaş özellikli,

*efsane Adidas 3-Şerit görseli,

* boy standart,

*kumaş özelliği %88 polyester, %12 elastansüprem.