ANKARA (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıl dönümü dolayısıyla Ankara Bayburt Kültür ve Yardım Derneğince Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye katıldı.

Bakan Ağbal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir kez daha geçmişte yaşadığı sıkıntıları yaşamaması gerektiğini belirterek, atalarımızın bu topraklara binlerce yıl önce geldiğini ve bu toprakları bizler için vatan yaptıklarını ifade etti.

Ağbal, "Tarih yazıldı, herkes yapacağını yaptı. Şimdi esas bize düşen biz nasıl tarihi yazacağız. Bu milletin birliğini, beraberliğini kimse asla bozamaz. İnşallah bu memleket bin yıllarca daha güzel yönetilecek" dedi.

Bayburt'un bir evladı olduğunu anlatan Bakan Ağbal, "İnşallah Allah utandırmaz güzel hizmetler yaparız. Hem Bayburt'umuza hem de 80 vilayetimize sonuna kadar güzel hizmetler yapmayı Rabbim bize nasip eder. İnşallah birliğimiz, dirliğimiz daim olur, memleketimiz daha iyi noktalara gider, daha güzel şeyler olur. Bu vatanda bu bayrak inşallah sonsuza kadar dalgalanır" diye konuştu.