Bu kadar insanın bir plartformda varlığını, kendi yararınıza çevirmeniz içinde Facebook sayfa beğeni satın al seçeneğini kullanmak çok akıllıca olacaktır. Satın alımlarınız ile gün ve gün hesabınız, ilgi alanlarınızın amacına ulaşacaktır. Aslında bir tür yatırım ve geri dönüşümü olağan üstü bir değer olarak nitelendirebilirsiniz.

Facebook`ta Beğeni Arttırma Yolları Nelerdir?

60 milyon firma ve 1.7 milyar insan arasında sizinde yerinizi alacağınız kârlı bir plartformda boy göstermek için beğeni almanız gerekmektedir. Beğeni arttırma üzerine yapılacak birçok yöntem bulunmaktadır. Sahip olduğunuz sayfanın öncelikle güncel olmasına dikkat etmelisiniz. Paylaşımlarınız ilgi çekici ve herkesce beğenilen bir tarza sahip olmalıdır. Beğenilerin katlanması için yapacağınız yöntemler;

1- Günlük güncelleme önemli bir konudur. Günlük 10 veya 15 gönderi olmalı ve hepsi birbiri ile bağlantılı olmalıdır. Sayfa beğenilerini ilk etapta arttırmak çok önemlidir. Bu yüzden uzman ve medya danışmanları ile çalışmanız gerekmektedir. Gerçek hayran kitlesine Facebook beğeni yaptırarak; ilk etapta yüksek beğeniye kavuşan sayfanız size birçok fayda sağlayacaktır. Bunlardan biri Facebook sayfanızda reklam satışı ile kazanç sağlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Ne kadar çok hayran ve beğeni toplarsanız, sizinde kârınız okadar katlanacaktır.

2- Etiketleme yaparak dikkatleri çekin. Hesabınızda paylaştığınız her resim, video ve paylaşım için ona uygun arkadaşlarınızı etiketlerseniz onarın çevresi de sizin paylaşım sayfanızı görebilir. Hiç tanımadığınız bir çok kişi size bulacak ve beğenecektir. Bu konuda yine uzman ekipten yardım alabilirsiniz.

3- Gizlilik ayarlarınızı herkesin ulaşacağı şekilde değiştirin. Gizlilik ayarlarınız sizin görünürlüğünüzü etkiler ve paylaşımlarınızı kimse göremez. Bu yüzden bütün bildirimler, mesajlar, beğeniler için “herkes görebilir” şeklinde değiştirmelisiniz.

4- Diğer kullanıcı hesaplarınızdan reklam yapabilirsiniz. Ayrıca uzman ve medya danışmanlar tarafından reklam yaparken dikkat etmeniz gereken her durumu paylaşabilmektesiniz.

5- Facebook hesabınız ile diğer sosyal medya plartformlarını senklorize ederek, paylaşımlarınızı diğer kullanıcıların beğenmesini de sağlayabilirsiniz.

6- Facebook`ta bir pazar oluşturmak isteyenler, bir beğenide değişen kazançlar elde edebiliyorlar. Hızlı artış ve kazanç için extlike.com.tr`den beğeni satın almanız çok kolay.


Paylaşımlarınız Herkese Ulaşsın

Facebook hem sizin hem de ürünleriniz için muhteşem bir mecra. Reklam ve pazarlamanın son noktası sosyal medyalar aslında tam da size hizmet etmek için oluşmuş gibi görünüyor. Fakat bunu nasıl kullanmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Reklam ile birçok kitleye ulaşacak ve istediğiniz alanda başarıya ulaşacaksınız. Ayrıca medya danışmanları Facebook beğeni satın al yöntemi ile istediğiniz miktarda istediğiniz kadar ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Gerçek ve süreklik gerektiren her hizmette size yardımcı olacaktır. Garanti beğeni ve takipler ile reklam ya da ilgi alanınızı üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Ayrıca kendi web siteniz üzerinden otomatik beğeni arttırmak için gerekli yazılım hizmetlerini sağlamaktayız. Oto durum değerlendirmesi, takipçi, sayfa beğeni gibi birçok alternatif ile istediğiniz yönde artış sağlanabilmektedir. Aylık olarak beğeni alabilir, her ay beğenilerinizi arttırabilirsiniz. Hedef kitleye ulaşmak sizin ve Extlike`ın elindedir. Daha fazla kitleye ulaşmaktan korkmadan, çekinmeden reklamlarınızı yönetebilirsiniz.

Facebook`un genel hat ve kurallarına uygun içerik hazırlanıp, uygun metinler ile daha uygun reklam bütçelerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca farklı kriterlerde reklam ve pazarlama için görselleri iyi değerlendirip, uzman yardımı ile başarı grafiğine ulaşmanız çok kolay olacaktır. Hedef kitlelere ulaşmak için Facebook hesabınızın reklam optimizasyonunda ulaşılır hale gelmesini sağlanmanız gerekmektedir. Yani insanları hedef sayfaya yönlendirecek teknik bilgileri kullanmalısınız. Bunun için dönüşüm optimizasyonunu kullanılmaktadır. Reklam ve ürün tanıtım sürecinde uyum, kurallara göre düzen ve paylaşımlar, sizin en önemli kriterleriniz olmalıdır. Hedef kitle ile marka, reklam ve ürünü buluşturan sistem özelliklerini iyi bilmek ve sürekli beğeni toplamak önemlidir.