Recep İvedik 4 izle serisinin 4.cüsü olan bu film diğer Recep İvedik serisinin çok tutması nedeni ile 4.cü çekilmiş ve seyirciye sunulmuş güzel bir film olarak siz seyircilere sunulmuştur. Recep İvedik 4 yerli film izle konusu oldukça akıcı bir dille yazılmış komedi türü bir film olma özelliği yüzünden seyircinin büyük bir beğenisini kazanmıştır. Oyunculuğunu Şahan Gökbakar yönetmenliğini kardeşi Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar kendisi yapmıştır. Diğer başoyuncular İrfan Kangı, Ece İncebay güzel bir performans sergileyerek bizlerin karşısına çıkmış.

 

2010 yapımı olan Karate Kid 1 izle dövüş, aksiyon, dram ve aile filimi olarak tekrar karşımıza çıkıyor yıllar önce birincisi çekilen filim yeniden şekillendirilerek günümüze uyarlanmış bir hali ile izleyiciler ile beyaz perede dolamın keyfi içersinde. Karate Kit 2 film izle başrol oyuncusu olarak Jaden Smith, Jackie Chan Taraji P. Henson oynamışlar. Filmin yönetmenliğini ise Harald Zwart üstlenmiş. Filimin en güzel özelliği ailece oturup seyredebileceğiniz gibi uzak doğu sporlarından hoşlanıyorsanız bu güzel filmi kaçırmayacağınızdan eminiz.

 

Karate kid 2 izle ünlü oyunculardan Jackie Chan ile daha da zevkli bir hale gelmiş siz ve sinemaseverlerin ilgi ile izleyebileceği bir uzak doğu sporları şovuna dönmüş bir filimdir. Bu güzel aile ve aksiyon filmini izlemediyseniz sizlere şiddetle izlemenizi tavsiye ederiz. Sizlerde bu filim izlerken kendinize ait bir zaman dilimini kesin yakalayacağınızı umuyoruz. Çocuklarınızla oturup bu güzel filimin keyfini çıkartın her kese şimdiden iyi seyirler