Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ÖRGÜTÜ BİTİRMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
Erdoğan, mesajında terör örgütleriyle mücadeleye ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Terör örgütleriyle mücadelede kararlılığını ortaya koyan Cumhurbaşkanı, "DAİŞ denilen örgütü, hem Suriye'de bitirmek hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek, milletimize karşı boynumuzun borcudur. Fırat Kalkanı Harekatı, bunun ilk adımıdır." dedi.

TÜRKİYE PKK BELASINDAN KURTULACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

"Güvenlik güçlerimizle ve bölgedeki kardeşlerimizle el ele vererek Türkiye'yi PKK belasından kurtarmaya kararlıyız. PKK'nın Suriye'deki kolu olan PYD, YPG gibi onları da aynı akıbet bekliyor.

PKK KÖŞEYE SIKIŞIYOR
PKK, tarihinin en ciddi kayıpları verme pahasına yürüttüğü bu kanlı eylemlerinde kesin bir başarısızlığa uğramıştır. Artık bölge halkının açıktan tavır aldığı bu örgüt her geçen gün daha fazla köşeye sıkışmaktadır.

Terör örgütlerini yok etmek için ne gerekiyorsa yapılacak.

DİRENMEYE ŞANSLARI YOK
Güvenlik güçlerimizle ve bölgedeki kardeşlerimizle el ele vererek, Türkiye'yi PKK belasından kurtarmakta kararlıyız. FETÖ gibi PKK'nın da milletimizin dirayeti, devletimizin gücü karşısında direnme şansı yoktur. PKK'nın Suriye'deki kolu olan PYD-YPG'yi de aynı akıbet bekliyor. DAİŞ denilen örgütü, hem Suriye'de bitirmek hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek, milletimize karşı boynumuzun borcudur. Fırat Kalkanı Harekatı, bunun ilk adımıdır."