Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kula kul olanlar Pensilvanya’da. Hâlâ utanmadan sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere benim milletim bu dik duruşuyla cevabını verdi" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Millet Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, “Biz sadece rükûda eğiliriz Allah’ın huzurunda. Kula kulluk yok. Kula kul olanlar Pensilvanya’da. Hala utanmadan sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere benim milletim bu dik duruşuyla cevabını verdi. Bu dayanışmamız devam edecek. Bu duruşumuz devam edecek. Diyorum ki, safları sık tutun. Allah’ın izniyle er veya geç milletimi parçalayamayacaklar. Zafer şüphesiz ki inananlarındır. Hiç şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.
"Ülkemin 81 vilayetinde bu yürüyüşü devam ettiren vatandaşlarıma şahsım milletim adına şükranlarımı sunuyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu millet yüce bir millet, güçlü bir millet. Bunu burada da gösterdi. Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Dik duruyoruz. Sadece Hakk’ın huzurunda eğiliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.
(İHA)