AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, dün gerçekleştirdiği Karadeniz ziyaretinde terör saldırısına uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Günnar, terör faaliyetlerinin son çırpınışları olduğunu belirterek, “Türkiye’de DAEŞ, PKK, FETÖ terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır. Türkiye, CHP’lisi, MHP’lisi, AK Partilisi ile FETÖ darbe girişiminde birlik olmuş ve Türk’ün gücünü tüm dünyaya göstermiştir” dedi.
Artvin’de yapılan saldırıyı kınayan Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan terörist faaliyeti ve askerlerimize yapılan bu saldırıyı lanetliyorum.  CHP Genel BaşkanıSayın  Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Camiası’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Bölgemize, ülkemize ve ülkemiz sınırları dışındaki tüm terörist faaliyetlerle Türkiye’yi parçalamak isteyenler başarılı olamayacaktır. Ardanuç’ta yapılan saldırıda şehit düşen kardeşimiz Fatih Çaybaşı’nın makamı yüce olsun.”

Günnar, Karadeniz’de terör örgütlerinin son zamanlarda birkaç faaliyeti olduğuna dikkat çekerek, Giresun, Ordu ve Artvin kırsallarında bölücü terör örgütünün birkaç faaliyeti olmuştur. Hatta Trabzon’da da birkaç defa terör örgütü faaliyeti olmuştur. Ancak, bunların hepsi püskürtülmüş ve bundan sonra da püskürtülecektir. Cenab-ı Allah’ın izniyle Türk askerinin gücü, Türk Siyaseti’nin gücü Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile birlikte inşallah tüm Türkiye feraha ve rahatlığa erişecektir. Terör örgütü mensupları gündemde kalmaya çalışıyorlar. Bu onların bozguna uğrayacaklarının en önemli göstergesidir. Tüm bu cinnet dolu saldırılar Türkiye’nin doğru yolda olduğunun ispatıdır. Türkiye, Milleti ve güvenlik güçleriyle tüm düşmanların üstesinden gelecek güçtedir” diye konuştu.