Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Koray Aydın, "Değerlerimizden koptuk. Kadınlarımızın gözünde MHP ’kocamın partisi’ oldu" dedi.
Aydın, Ramada Otel partililerle buluşan Koray Aydınşöyle konuştu:
“Öyle bir haldeyiz ki bu duruma hepimiz isyan edecek duruma geldik. Çünkü Türk milletinin varlığı tehdit altında iken arsızlar, uğursuzlar, Türk milletinin bütün mukaddesatlarını yozlaştırarak hücum etmişken, elbette bu vatanın gerçek sahibi olarak görülen bizlerin söyleyecek sözü yok mu? İşte bugün bu salonlarda bizleri toplayan düşünce temel hareket noktası olarak buradan beslenmektedir. Bizlerin de elini taşın altına koymamız gerekiyor. Bu düşünce ile olağanüstü kurultay için imza verildi. Asil ve kararlı duruşa şükür ve minnetlerimi sunuyorum. Bir ayağa kalkmaya ve silkinişe tabanımızın ihtiyacı olan iktidarı kucaklamaya çok ihtiyacımız var. İçerisinde oturduğumuz binayı Alparslan Türkeş’in talimatları ile oylanma ile tespit ettik. Değerlerimizden koptuk. Kadınlarımızın gözünde MHP ’kocamın partisi’ oldu.”
Herkesin bir korku ikliminde yaşadığını ifade eden Koray Aydın, “Habur’dan girdiler, çadır mahkemesi kurarak hepsini affettiler. Oslo görüşmelerinden gördük ki, PKK’lılarla pazarlık yapılıyor. Türkiye’yi kan gölüne çevirenlerle görülecek hesabımız var. AK Parti bizim değerlerimizi yozlaştırdı. Bu kadar şey yapılıyorken bunlar hala birinci parti oluyorsa bizlerin sorgulama yapması gerekir. Biz şimdi yeni bir yapı arıyoruz. Türkiye’nin bir gün büyüyüp Turan olacağına inanarak yaşayan bir adamım. Ben bu hayali, Mustafa Kemal’den, Enver Paşa’dan, Alparslan Türkeş’ten alarak büyüdüm. Durum muhakemesine hasımdan başlanılmaz. Kendimize bakalım karanlıkları nasıl aydınlıklara çevireceğiz” ifadelerini kullandı.
Aydın, Ahi Tv’de katıldığı canlı yayının ardından Kırşehir’den ayrıldı.
(İHA)