TRABZON (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, yapılan kongrede yeniden seçildi.

Of Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve tek listeyle gidilen kongrede Başkan Ayaz, 212 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede konuşan Ayaz, "Bizim için siyaset, çıkar mücadelesi, çekişme alanı veya çatışma sahası değildir. Milliyetçi Hareket, kaostan geçim, krizden seçim yapan bir parti olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yanında olmaya söz verdiklerini belirten Ayaz, şunları kaydetti:

"5 Temmuz gecesi ülkemize yapılan hain darbe girişimi göstermiştir ki sistem boşluğundan yararlanarak devletin içine sızmış hain FETÖ gibi terör örgütlerinin temizlenmesi için yeni Anayasa şart olmuştur. Hain gecede halkımızın dirayeti, kıymetli komutanlarımız ve genel başkanımızın dik duruşu darbeyi püskürtmüştür. Sonraki süreçte de sayın genel başkanımız, yeni sistemi Türkiye'nin gündemine getirerek bunun şart olduğunu ortaya koymuştur. Biz milliyetçiler olarak, her zaman Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ve aldığı kararların yanında olmaya söz verdik."

Kongreye, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İl Başkan yardımcıları Ali Rıza Kar ve Ömer Arslan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı yardımcıları Mustafa Ayaz ve Bilal Durmuş, ilçe başkanları, Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrap Altınışık, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut, muhtarlar ve partililer katıldı.