AK Parti Kayseri Milletvekili ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “PKK ile FETÖ başkalarının aklıyla el ele tutuşmuştur. Bu çok acıdır” dedi.
FETÖ tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinin 25. gününde de Kayserililer, Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. Ellerinde Türk Bayrakları ve pankartlarla FETÖ’yü ve darbe girişimini lanetleyen vatandaşlar, darbe girişiminde şehit olanlar için dualar okudu.

“PKK ile FETÖ el ele tutuşmuştur”
Demokrasi nöbetinde alanlı dolduran vatandaşlara hitap eden AK Parti Kayseri Milletvekili ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, PKK ile FETÖ’nün başkalarının aklıyla el ele tutuştuğunu söyledi. Yıldız, “Cemil Bayık alçağı metropollerde saldırı düzenlenebileceği tehditleri savurdu. Ne zaman savurdu bu tehditleri? FETÖ’nün aynı zamanda tehdit savurduğu bir anda yaptı bunları. Birbirini destekleyen, birbirini güçlendiren, birbirinin ekmeğine yağ süren bu iki tane terör örgütü. Hiç böyle bir şey bekler miydiniz? Aynen 15 Temmuzda beklemediğiniz gibi değil mi? Ama bunlar bunu yaptılar. Biz F-16’daki bombaları bu ülkenin kamburu olan PKK terörünü bitirsin diye uğraşırken, o bombaları getirdiler emniyet güçlerimize kullandılar. PKK ile FETÖ terör örgütü başkalarının aklıyla el ele tutuşmuştur. Bu çok acıdır. İnsan profilleri birbirine benzemiyor olabilir ama bu acı gerçeği Türkiye 15 Temmuz’da yaşadı” ifadelerini kullandı.
Demokrasi nöbetinde ayrıca Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da vatandaşlara mini konser verdi.