Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, yaklaşan milletvekilliği seçimleri öncesi “Seçim İstişare” toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.
Afyonkarahisar’da bir termal otelde gerçekleştirilecek toplantıya Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve çoğunluğunu bölge koordinatörlerinin oluşturduğu AK Parti milletvekillerinin katılacağı belirtildi. Toplantıya katılmak üzere otele gelen konukları Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven karşıladı. Toplantının yarın basına kapalı olarak gerçekleştirileceği aktarılırken, Atalay toplantı öncesinde, toplantının içeriğine dair açıklamalarda bulunarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Atalay açıklamalarında şunları söyledi:
“Bazı çalışmalarımızı yapmak için arkadaşlar ile bir araya geldik. Yani burası tabii daha önce bizim istişare toplantısını yaptığımız bir mekan. Şimdiden seçime dönük bir takım çalışmalar yapıyoruz. Biraz sakin bir yerde çalışacağız. Seçim beyannamemiz değil, seçime dönük tabii başka çalışmalarımız var. Seçim stratejisi ve kampanyayla ilgili çalışmalarımız var. Genel olarak öyle.”
Gerçekleştirilen toplantıya Yalçın Akdoğan, eşi Aslıhan Akdoğan ve minik kızı Hatice Kübra Akdoğan ile birlikte katılırken, Beşir Atalay ise toplantıya eşi Prof. Dr. Yıldız Fidan ile katıldı.
(İHA)