UNUTMAYACAĞIZ
Ziyarette konuşma yapan Milletvekili Cora, FETÖ’nün tarihin en alçak ve en sinsi silahlı örgütü olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Türkiye birçok badireyi atlattığı gibi sinsi FETÖ’nün de alçak ve hain kalkışmasının üstesinden geldi. Milletimiz o gece ülkesi ve geleceği adına ne gerekiyorsa yaptı. Sokaklarda ülkesi uğruna şehit ve gazi olan vatandaşlarımız oldu. Minnettar olduğumuz şehitlerimize her zaman bir can borcumuz olduğunu unutmayacağız. Şehitlerimiz gururumuzdur. Gazilerimiz ise iftiharımızdır. Hiçbirinin hakkı ödenemez.

HERKESİ MAĞDUR ETTİLER
FETÖ örgütü tarafından vatandaşlarımız yıllarca mağdur edildi. Bizim mağdurlarımız şehit aileleridir, örgüt tarafından batağa sürüklenen iş adamlarıdır, soruları çalınarak geleceği heba edilen gençlerimizdir, usulsüz atamalarla beraber hakları çalınan bürokratlarımızdır... Bu mağduriyeti yaşatanlar hesap verecek. Herkes iyi bilsin ki mağdur edilen vatandaşlarımızın hakkını sonuna kadar soracağız. Bundan mühteri olsunlar. Hainlere hak ettikleri dersi vereceğiz.."

ÖZDİL’İN GURURU
Hatipoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Cora, "Trabzon Yomra ilçemizde de milli iradeye el koyma adına yapılan darbe girişimine direnen muhtarımız Barış Hatipoğlu gözünden yaralanarak gazi oldu. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Hatipoğlu ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Milletvekili Cora ve beraberindekilere teşekkür etti.