61SAAT HABER MERKEZİ

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Halim Yılmaz Başkanlığı’ndaki yeni yönetimi görev dağılımı yaptı.

İl Başkanı Halim Yılmaz Trabzon’un en aktif ve katılımcı gençlik örgütü olan AK Parti İl Gençlik Kolları yeni yönetiminin ve yürütmesinin Trabzon’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak ‘Trabzon’da güzel bir gençlik kongresi yaptık. Tekbirlerle, dualarla bu önemli günü geçirdik.

18 ilçemizden partili gönüldaşlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Partimizin yöneticileri, belediye başkanlarımız, Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve 2 bini aşkın partilimizle Trabzon’a ve Türkiye’ye AK gençliğin gücünü gösterdik. Partimizin ve bizlerin birinci hedefi bu şehrin tüm yaşayanlarına en iyi hizmeti vermektir. AK Parti Gençlik Kolları’nın yöneticileri olarak AK Kadrolarla birlikte Trabzon’a bugüne kadar yapılan hizmetlerin arttırılması adına mücadelemiz devam edecektir.

Birbirinden değerli 50 yöneticimiz, 50 yedek yöneticimiz ve delegelerimiz listemizde yer aldı. Bugün de yürütmemizi açıkladık. Sorumluluk alan arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapacaklarından şüphem yoktur. Yürütmede yer almayan arkadaşlarımızda; emin olun hepsi birer il gençlik kolları başkanı kadar partimizden, şehrimizden sorumludurlar.

Bizler yürütme veya dışı diye ayrım yapmadan 18 ilçedeki tüm başkanlarımız ve yöneticileri ile birlikte Trabzon’da AK Parti’nin gücünü şehrimize hizmet ederek göstereceğiz. Kongremizi onurlandıran tüm misafirlerimize tekrardan teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin’ ifadelerini kullandı.


Yapılan görev dağılımında yürütmedeki isimler ve görevler şu şekilde
.

Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı:
Kerem Altuncu
Teşkilat Başkanı: Osman Çelik
Seçim İşleri Başkanı: Şeyda Saka
Tanıtım ve Medya Başkanı: Sezer Güneş
Dış İlişkiler Başkanı: Türker Güner
Sosyal İşler Başkanı: Sinan Aydın
Yerel Yönetimler Başkanı: Muammer Tosun
Ekonomi ve Mali İşler Başkanı: Recep Arslan
Halkla İlişkiler Başkanı: Habil Kartal
Ar-Ge ve Eğitim Başkanı: Muhammet Enes Baştürk
Üniversiteler Birim Başkanı: Taner Zeki Tacettin
İl Sekreteri: Hasan Basri Şahin