TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Türkiyemiz geliştikçe önü kesilmek isteniyor. Çok yakın bir zamanda kara bir gün geçirdik ve 20 saat gibi bir sürede o kara günü geride bıraktık” dedi.
TBMM Başkanı Kahraman, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ağustos ayının zaferler ayı olduğunu ifade ederek, “Şimdi de teknolojik bir zaferin açılış günündeyiz. Güzel bir eseri ülkemize kazandıranlara, tüm emek verenlere en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiyemiz geliştikçe önü kesilmek isteniyor. Çok yakın bir zamanda kara bir gün geçirdik ve 20 saat gibi bir sürede o kara günü geride bıraktık. İnşallah bir daha o kara günler yaşanmayacak” diye konuştu.
“İdam isteriz” sloganları üzerine Kahraman, “Gereken gerektiği zaman yapılır” dedi. Başkomutanın çağrısı üzerine milletin meydanlara çıktığını ve karanlık günler yaşanmadığını belirten Kahraman, bütün engellerin aşılacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Cenab-ı Hakk’ın nice hizmetleri nasip edeceğini söyledi.
(İHA)