Başbakan Binali Yıldırım’ın Kurban Bayramı mesajı, yaklaşık 10 milyon parti üyesine ses kaydı şeklinde gönderildi. Bayram tatili için yollarda olan sürücülere yönelik bir diğer mesajında Yıldırım, sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Başbakan Binali Yıldırım, yaklaşık 10 milyon parti üyesine Kurban Bayramı dolayısıyla ses kaydı şeklinde mesaj gönderdi. Yıldırım’ın partililere gönderdiği mesajda, "Sevgili yol arkadaşım, ben Binali Yıldırım. Sizleri ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi şükranla anıyor, gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah’a emanet olun" ifadeleri yer alıyor.
Başbakan Yıldırım’ın başka bir mesajı da bayram tatili için yollarda olan sürücülere yönelik oldu. Sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıların yer aldığı mesajda, "Sevgili vatandaşlarım, ben Binali Yıldırım. Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Biz 79 milyon biriz, beraberiz, birlikte Türkiye’yiz. Biliyorsunuz, yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Siz siz olun kurallara riayet edin, sağ salim bu bayramda sevdiklerinizle buluşun. Hoşçakalın. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadeleri yer alıyor.
Başbakan Yıldırım’ın mesajı radyolarda bugün itibarıyla yayınlanmaya başlayacak.
(İHA)