Bu hastalıkların arasında belki de en çekilmez olanı “diş ağrısı”. Acil diş tedavileriniz için kliniğimiz size 7/24 etkili çözümler sunuyor.

     1.7/24 Hizmet

Diş ağrınız gün içerisinde kendisini hissettirmeyebilir. Gece yatağınıza yattığınızda aniden gelen korkunç ağrılarınız için acil diş tedavi hizmeti veriyoruz.

     2. Diş çektirme çekincesi

Bazılarımızın korkulu rüyası olan diş çektirmek, yeni sistemlerle bu korkudan eser bırakmıyor. Kliniğimizde çekinmeden diş çektirerek korkunç ağrılarınızı önleyebilirsiniz.

     3. Kanal tedavisi nedir, ne için yapılır?

Kanal tedavisi dişin sinir ve damar içeren dokusu iltihaplandığında gerçekleştirilir. Bu dokunun alınmasına kanal tedavisi denir. Kliniğimiz steril koşullarda bu hizmeti sağlıyor. Uyuşturularak yapılan işlemde hiçbir şey hissetmeden tedavi olabilirsiniz.

    4. Diş dolgusu nedir, ne için yapılır?

Dolgu, çürüyen dişin eski fonksiyonunu geri kazanması için yapılan işlemdir. Çürüyen doku temizlenir ve dolgu malzemesi ile doldurulur. Yine uyuşturularak yapılan bu işlemle rahatça tedavi olabilirsiniz.

    5. İmplant nedir, ne için yapılır?

İmplant çene kemiğine yerleştirilen yapay diş kökleridir. Bunlar eksik dişlerin yerine yapılan, yaşam boyu sorunsuz şekilde kullanılabilen, daha çok titanyumdan yapılan vidalardır. Kliniğimizde, yeni teknolojik aletlerle uyuşturularak yapılır.

    6. Köprü tedavisi nedir, ne için yapılır?

Diş eksikliğinde, komşu dişlerin küçültülüp, bunlara gelen özel kaplamalardan destek alınılarak ara boşlukların doldurulması işlemidir. Kliniğimizde, diş hekiminiz tarafından alınacak dişler şekillendirilerek gerçekleştirilir.

    7. Kuron nedir, ne için yapılır?

Kuron, dişin ön kısmının bir bölümüne yapılan kaplamadır; diş doktorları kuronu dişin çürümüş, çatlak veya kırık olan kısımlarına yerleştirmek için kullanırlar. Ağrılınızı ve istemediğiniz görüntüyü bu şekilde giderebilirsiniz.

    8. Diş teli

Tel, dişleri yavaşça yeni konum­larına çekmek için kullanılan cihazlardır. Kliniğimizde son teknoloji ile etkili sonuçlar alabilirsiniz.

    9. Ortodonti

Ortodonti, dişlerdeki şekil bozukluklarını düzelten, çenelerdeki uyumsuzluk sorunlarını çözen özel bir bölümdür. Isırma, çiğneme, yutma, kelime telaffuz etme, diş çarpıklıklarını tedavi eder.   

   10. Diş eti hastalıkları

Ağız ve dişlerde zamanla oluşan bakteriler enfeksiyona uğraması sonucu ile diş eti hastalıkları oluşur. Kliniğimizde etkili sonuçlar görebileceğiniz tedavilere ulaşabilirsiniz. Tabii ki her şeyden önce günde iki kere dişleri fırçalamak, bu hastalıkları önler.