Nesibli yaptığı açıklamada ‘’Avrasya Üniversitesi Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi’n de etkin beslenme danışmanlığı sayesinde hem sağlıklı beslenip hem de kısa sürede kilo vermek artık çok kolay,  merkezimizde özellikle obeziteye karşı bitkisel ürünlerle özel programlar uygulanmakta ve vücut kitlesinin içeriği belirlemekteyiz. Ayrıca kozmetolojik (cilt ) bakımı yapmaktayız dedi.
Merkez Müdürü Nesibli ‘’Yeterli ve dengeli beslenme ile yaşam standartlarımızı daha üst seviyelere çıkarabilir ve doğru beslenme alışkanlıkları kazanarak; obezite, kalp ve damar hastalıkları, diyabet ve kanser gibi hastalıkların görülme riskini azaltıp, vitamin ve mineral yetersizliklerini önleyebiliriz, dedi.
*MERKEZDEN TÜM VATANDAŞLAR YARARLANABİLİR

Azerbaycan’da uzun yıllar dahiliye uzmanlığının yanı sıra beslenme danışmanlığı da yapan Doç. Dr. Afet Nesibli “Merkezimizde sadece öğrencilerimize değil tüm vatandaşlara hizmet veriyoruz. Ziyaretleri süresince vücut analiz ölçümü, sağlık durumu analizi, beslenme davranışı ve sağlıklı kilo aralığı hedeflerinin belirlenmesi ve kişiye özel beslenme programı hazırlanması gibi hizmetlerin yanı sıra cilt bakımı danışmanlığı veriyoruz.  İlk randevuda; vücut ağırlığınız ölçülmekte, geçmiş beslenme öykünüz belirlenmekte, vücut yağ oranınız ölçülmekte ve rutin olarak kontrol edilmekte, vücut bilişimi anlatılmaktadır. Kontrol randevularında; haftalık vücut yağ ölçümünüz yapılmakta, geçmiş haftalar değerlendirilmekte, sorularınız cevaplanmakta, ihtiyacınıza göre beslenme planınız revize edilmektedir, dedi.