Bakalım onlar neler düşünüyor ve ne gibi tecrübeler paylaşıyorlar bu konuda.  Erken boşalmanın cinsel yaşamı ve partnerinizle olan ilişkinizi olumsuz yönde etkilediği bilinen bir gerçek. Bununla beraber bu sorunun neden bu denli ciddi mutsuzluğa yol açtığı sizi de şaşırtabilir. Cinsel TIP dergisinde yayınlanan bir araştırmaya katılan kadınların %79'u (evet bu rakam gerçek!) erken boşalma problemi olan erkeklerle birlikte olduklarında hiç zevk almadıklarını söylemişler. Bunun yanında, onları asil mutsuz eden cinsel ilişkinin kısalığı değilmiş. Kadınların %49 'u erkeklerin bu sorundan haberdar bile olmadıklarından şikâyet etmişler.

Araştırmaya katılan 1400 kadına çok hızlı orgazma ulaşan (üç dakikadan daha kısa zamanda) erkeklerle ilgili cinsel ve duygusal tecrübeleri sorulmuş. Kadınların tamamı, bu erkeklerin aslında cinsellikte onlar için önemli olan üç şeyi atladığından söz etmiş. Birincisi, erken boşalma olduktan sonra hiç birse olmamış gibi devam etme. İkincisi, partnerinin seksten ne kadar zevk aldığını umursamama. Sonuncusu da, kadınlar bu konuya dair konuşmak istediklerinde derhâl konuyu değiştirme. Yani, uzun lafın kısası siz bu probleminizi kabul etmeseniz bile kadınlar her şeyin farkında! Bu yüzdendir ki kadınlar bu erkekleri performansı düşükten ziyade 'bencil' olarak tanımlıyorlar.

Gelelim ilişkinin duygusal kısmına, araştırmaya katılanların %45'i erken boşalmanın ilişkilerinde büyük bir problem olduğunu söylemiş, %34'u ise ilişkilerini bu yüzden bitirdiklerini. Sonuç olarak, kadınlar için erkeğin onlardan önce orgazma ulaşması büyük bir problem, bunu hem cinsel hem duygusal olarak bir kırılma noktası olarak görüyorlar. Bu arada daha önce verdiğimiz istatistiklerden de hatırlayabileceğiniz gibi May klinik, her üç erkekten birinin hayatlarının bir döneminde (uzun ve kısa süreli olarak) erken boşalma sorunu ile karşılaşacağını söylüyor.

Hepimizin cinsel performans hakkında bazı kaygıları var. Dolayısıyla hepimizin yatak odaları tavsiyelerine ihtiyacı var. Eğer erken boşalma problemi yaşıyorsanız, bununla baş etmenin yolarından ilki geciktirici spreyler. Pek çok erkek tarafından tercih edilen geciktirici sprey boşalma süresini uzatarak yatak odasında size mükemmel bir deneyim sunabilir.

Tabi bunların hepsinin yanında partnerinize karşı yatakta biraz daha anlayışlı, konuşkan ve hassas olmaya özen göstermelisiniz.

Geciktirici ürünler hakkında daha fazla bilgi almak, orijinal ve faturalı ürün satın almak için http://www.gibongi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bizden söylemesi,